Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5801) CsabyB válasza Predator2 (#5798) üzenetére


CsabyB
csendes tag

Szerintem nem. Hisz akkor bárki törölgethetné a negatív értékeléseit is.

Ha van rá valamo mód akkor az a Hirdetés jelentése gombra kattintva leírhatod a kérésedet indokolva mit miért is szeretnél és ha a úgy látják az apródok, hogy tőlük mehet a dolog akkor megkérdezik az értékelés másik résztvevőjét és ha ő os áldását adja akkor esetleg lehet szó a törlésröl módosításról.

(#5802) Eladó445


Eladó445
tag

Az egyik vásárlóm az értékelésnél a "A megígért időben kaptad meg a terméket?"-nél nem jelölte be sem az Igen-t sem a Nem-et.
Ilyenkor kinél lehet kérni, hogy azt is Igen-re állítsák? Azt írta véletlenül küldte el üresen.
Ez javaslat is lenne egyben, hogy kötelezővé tenni a jelöléseket, és amíg nincs egyik se bejelölve ne lehessen elküldeni az értékelést :)

https://bit.ly/2AJ3lz6

(#5803) T_Stark


T_Stark
őstag

Nem tudom jó helyre írom-e, de HA-n, amikor a nagy mozgó Nikon reklám van fölül, nálam iPad-en össze-vissza ugrál miatta az egész oldal méretezése, nagyjából használhatatlan az oldal. Safari és Chrome alatt is.
Más reklámoknál még ilyet nem vettem észre.

(#5804) Whaazzup


Whaazzup
senior tag

Sziasztok. Sajnos egyre több az olyan, új , és régi tag akik inkorrekten hirdetnek, és simán átvágják a tagokat, más árú küldésével mint amit hirdettek,Folyósodik a PH- tagság, ha ez lesz a trend nem jósolok szép jövőt az oldalnak.ÜDV a Csapatnak. :F

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5805) szimszonos


szimszonos
őstag

Sziasztok!Sajnos nem tudok feladni hirdetést a Hardveraprón,hiába lépek be,hirdetésfeladás,képfeltöltést kiírja a balfelső sarokban ,de nem csinál semmit hiába tallózom be,nem enged tovább se.Sok hirdetést feladtam már,de jóideje nem enged feltölteni.Windows 7 van meg Mozilla,Chrome böngésző.Egyiknél sem engedi a hirdetésfeltöltését.Mi lehet az oka?

[ Szerkesztve ]

(#5806) Ayg0


Ayg0
senior tag

Üdv!

A Hardverapró moderátorainak "munkájával" kapcsolatban lehet panaszt tenni valahol/valakinél? Néha olyan ítéleteket hoznak, és ezeket olyan magyarázatokkal hagyják helyben, hogy én kérek elnézést.

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#5807) Thoms


Thoms
csendes tag

Fél évvel ezelőtt tettem fel a következő kérdést:

"A hardverapró illetékeseitől (tulajdonosok, szerkesztők, működtetők) kérdezném, miért nem lehet olyan szűrőt berakni a keresésbe hogy "üzleti hirdetés" ill. "magán hirdetés".
Ezen azt értem hogy ha a seftes bizniszelők tömegesen feladott hirdetéseit nem kellene kerülgetnem akkor talán könnyebben megtalálnám amit keresek.
Miért kell a sok "neppert" végignéznem úgy belefárad a szemem mire végig böngészem pl.: a notebook hirdetéseket amik hemzsegnek a kereskedők hirdetéseitől, miközben én magánszemélytől szeretnék vásárolni.
Vagy a hardverapró igazából a kereskedőknek van kitalálva mint a használtautó.hu is hogy eladhassák a "mindefelől beszerzett" cuccokat?
"

Most úgy őszintén!? Ennyire naívnak és hülyének nézek ki hogy beveszem azt hogy fél év alatt nem sikerült egy -üzleti/magán- kapcsolót berakni a hirdetések keresésének szűréséhez???????

(#5808) paye


paye
tag

Próbáltam hozzászólni az egyik hardveraprós hírdetéshez de nem engedi elküldeni! Debian Linux, Firefox böngésző, blokkerek kikapcsolva... :W

(#5810) zsolti_20


zsolti_20
senior tag

Üdv emberek. Gondolkodtam egy kicsit ezen a előre utalós, előre küldős, utánvételes dolgokról azok számára akik nem rendelkeznek megbízható háttérrel, visszajelzésekkel.

Erre az esetre lehetne egy középső ember aki tud segíteni az üzletek lebonyolításában, aki megbízható és lesz olyan rendes hogy segít a többieknek. Hiszen egy össze tartó csapat vagyunk, így megoldható lenne.

Erre a pozícióra mondjuk jelentkezni lehetne, ha meg van a megfelelő rang, és pozitívak száma, úgymond Middle-Man, középső ember.

Egy konkrét esetet felvázolok nektek mire gondolok:
Peti szeretne venni egy alaplapot Tomitól. De Peti is és Tomi is frissen regisztrált tag pozitívak nélkül így semmit sem lehet tudni róluk.

Így Tomi nem küldi előre az alaplapot, Peti nem küldi előre a pénzt, az üzlet nem lehetséges. De ha lenne egy középső ember akiben mind a ketten megbíznak, mondjuk Zoli, akkor Peti küldhetné a pénzt, Tomi pedig az alaplapot Zolinak. Amikor Zoli úgy látja renden van az alaplap és a pénz is beérkezett akkor mehetne tovább a pénz és az alaplap is. Ezzel megoldható válna az örökös kételkedés és az átverések.

Ezután ugyan úgy mehet a pozitív és mindenki boldog. :R

(#5811) PHM válasza zsolti_20 (#5810) üzenetére


PHM
addikt

Na ja.
Csak ki lesz az, aki vállalja, hogy a nap 24 órájában pátyolgatja
a friss üzletelőket...?
Ötletnek elmegy, de nem kivitelezhető.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#5812) gold007 válasza zsolti_20 (#5810) üzenetére


gold007
tag

Igen, ez egy létező dolog, escrow-nak hívják. Viszont emberekkel nem lehet megoldani. Gondolj bele napi hány ilyen üzlet lenne, aztán szerencsétlen "middleman"-ek csak néznének hogy mi merre mennyi. Arról nem is beszélve, hogy magyar ember a saját anyjában sem bízik nemhogy az ismeretlen eladón kívül még egy "middleman"-ben is.

Egyébként egy jó ötlet, de nem humánnal kell megoldani, hanem vannak direkt erre specializálódott cégek/oldalak, akik ezt kezelik neked és van rá egy működő rendszerük.

Érdekességképp az ebay pont ma írt levelet, hogy lassacskán bevezetik ezt a módszert ők is a paypal mellett. Náluk úgy hívják hogy "intermediating payments", azaz közvetítik a fizetést. De ott is egy külsős céget bíztak meg vele.

Arra jó az erősebb processzor, hogy elbírja a nagyobb hűtőbordát! :))

(#5813) zsolti_20 válasza gold007 (#5812) üzenetére


zsolti_20
senior tag

Simán kivitelezhető itt az oldalon, mivel kicsiben mennek a dolgok. Megbízható tagból is rengeteg van. Ha csak 10 ember jelentkezik rá aki eltud intézni 3 ilyet naponta már rendben is lennénk.

Viszont azzal egyet értek hogy "Arról nem is beszélve, hogy magyar ember a saját anyjában sem bízik nemhogy az ismeretlen eladón kívül még egy "middleman"-ben is.".

Részben ezért is költöztem el az országból. Angliában nem is szükséges middle man, mivel nem verik át az embert pár ezer forintért. Úgy gondoltam ez az évek folyamán otthon már változott, sajnálom hogy nem.

(#5814) Oldman2 válasza zsolti_20 (#5813) üzenetére


Oldman2
veterán

Egy vélemény még nem általános vélemény. Nekem mások a tapasztalataim.

(#5815) PHM válasza zsolti_20 (#5813) üzenetére


PHM
addikt

Alig hiszem, hogy bárki is vállalná, hogy minden nap sorban áll a postán.
Még akkor sem, ha 1-2 sarokra van, vagy épp útba esik.
Már itt bukik a dolog szerintem.
Amúgy meg itt sem tragikus a helyzet, csupán utána kell(ene) nézni
annak, akivel üzletelni akar az ember.
A polgárok zöme becsületes, csupán néhány olyan van, aki nagyüzemben
űzi a csalást, ezzel aláásva a bizalmat.

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#5816) CsabyB válasza zsolti_20 (#5810) üzenetére


CsabyB
csendes tag

Nem küldi el utánvéttel??? Akkor nem adja el nekem, azt annyi. Megveszem mástól. :)
Minek közvetítő?
Mert a 0dayes 100ft-al occsobban adja?? vagy mi? hameg féláron akkor meg már eleve nemtiszta a dolog.
gondolj bele ebbe mégegyszer szerintem :)

(#5817) Oldman2 válasza CsabyB (#5816) üzenetére


Oldman2
veterán

Utánvéttel is kaphat a vásárló féltéglát...

Mindkét oldalt védeni kell valahogy.

(#5818) Whaazzup


Whaazzup
senior tag

Sziasztok!

Már annyira hígult a PH-hogy jobb ha saját már bejáratott eladótól vásárolsz, vagy adsz el akivel már volt korrekt megbízható üzleted.Ma már csak a személyes átvétel, és a konkrét próba a lényeg, ha erre valaki nem hajlandó ott bűzlik a dolog.Egy régi motoros. :Y

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5819) Whaazzup


Whaazzup
senior tag

Már megint a sok nulla értékeléses, csak előre utalással, nem számít, hogy a másik tutira megbízható, már szart se ér a pozitívom úgy nézz ki.ÜDV. :O .

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5820) essexboy válasza Ayg0 (#5806) üzenetére


essexboy
HARDVERAPRÓD

Szia!

Ide lehet írni.

essexboy

(#5821) proradeon


proradeon
őstag

Sziasztok!

Nagyjából két hónapja jeleztük itt, hogy meglehetősen zavaró, hogy a mentett kereséseknek megfelelő hirdetések felkerülésekor egyből két e-mail-t is kapunk:
- Egyet arról, hogy találat van.
- Egyet pedig arról, hogy erről a találatról privát üzenetet is kaptunk a "Hardverapró" felhasználótól.

Egészen két hónappal ezelőttig ez nem így működött, hanem úgy, ahogy kell neki: nem kaptam privát üzenetet a Hardverapró felhasználótól, csak egy e-mail-t arról, hogy a keresésemnek megfelelő hirdetés került fel.

A kérdésem az, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a dolgot? Nem szeretnék arról e-mail értesítést kapni, hogy a Hardverapró felhasználó privát üzenetet küldött nekem, de letiltani sem akarom "őt". Továbbá a privát üzenetek e-mail értesítőjét sem szeretném kikapcsolni, hiszen a privátokról értesülni akarok.

(Egyáltalán mi a fenéért kellett ezt így módosítani? Tök jól működött, mikor csak e-mail értesítő érkezett. Érthetetlen, mert ennek így az idegesítésen kívül más funkciója nincs.)

:R

Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.

(#5822) blu79


blu79
addikt

Sziasztok, nem tudom jó helyre írok e de szeretnék kérdezni valamit.
A hardveraprón eladtam egy videókártyát. Az illető most eladja és a képeket amit kirakott abból 2db az én hirdetésemből lementett kép! Ez mennyire szabályos ? Én nem attam rá engedélyt és nem is kért...

¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »

(#5823) gold007 válasza blu79 (#5822) üzenetére


gold007
tag

És neked milyen hátrányod származik belőle, hogy a képeidet használja? Miért kéne engedélyt kérnie?
Tipikus magyar mentalitás...

Egyébként pedig úgy írják magyarul, hogy adtam.

Arra jó az erősebb processzor, hogy elbírja a nagyobb hűtőbordát! :))

(#5824) Bjørgersson válasza gold007 (#5823) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Fejtsd ki kérlek, mi ezen a tipikus magyar mentalitás.

Egyébként pedig éssel nem kezdünk mondatot.

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#5825) blu79 válasza gold007 (#5823) üzenetére


blu79
addikt

Szia, bocsánat a helyesírási hibáért telóról írok.
Amúgy tele van a fórum ilyen hibákkal és szerintem te is szoktál hibázni vagy te egy tőkéletes , hibamentes ember vagy?
A te mentalitásod pont az amiről beszélsz! Lopjuk el azt amit más csinál és használjuk fel mi! Csináljunk pénzt belőle.... ez a te mentalitásod!
Ez nem etikus ! Pl az a hátrány ér hogy látszanak a képen olyan dolgok amiket én nem szeretném ha látszana! És egy jó képpel jobban el lehet adni akármit...
De az ilyen emberek mint te ezt nem értik.
Lezártnak tartom az ügyet és nem érdekel a mentalitásod! Viszlát!

¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »

(#5826) zsolti_20 válasza blu79 (#5825) üzenetére


zsolti_20
senior tag

Ne aggódj tipikus magyar mentalitás, ezért is élek Angliában :D Részemről, pl nem lenne probléma ha az általam küldött képpel tenni ki valaki az eladni kívánt portékát.

Ha küldök valakinek képet valamiről, csak olyat ahol maga az eladni kívánt cucc látszik, semmi más, így később probléma sem lehet ebből.

Ha nem megfelelő számodra ez a helyzet, javaslom írj neki egy privát üzenetet hogy legyen szives másik képet használni, mert részedről ez nem megfelelő. Ha nem egyezik bele akkor tudod jelenti hogy nem saját képpel hirdeti az adott dolgot. Remélem tudtam segíteni az angol mentalitásommal. :))

(#5827) qnadam


qnadam
veterán

sziasztok,

a nevem melletti 5 jogtalan negatív értékelés eltűnésére van esélyem?
hibáztam, valóban nem vittem házhoz a cuccot a megbeszélt időben, elaludtam. ilyenformán az adásvétel létre sem jött, nem lehetett a csomagolás se problémás és a termékről adott információ sem... amikor anno megkérdeztem, hogy ezt így hogyan, akkor le lettem pattintva azzal, hogy beszéljem meg a vevővel. hasonló helyzetben amikor másvalaki nem jött el a megbeszélt találkozóra, és kérdeztem hogy mit lehet tenni, megkaptam, hogy negatív értékelést nem tehetek, mert az üzlet nem jött létre.
én csinálok rosszul valamit?

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#5828) hEngi


hEngi
tag

Sziasztok,

Van arra lehetoseg hogy amennyiben valasz erkezik egy kerdesemre arrol ertesitest kapjak?
Eleg sok tema gyorsan porog es kicsit nehezkes eszrevenni ha en kapok valaszt :(

Udv,
hEngi

(#5829) Whaazzup válasza blu79 (#5822) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia. Ha már egyszer felraktad, és nyilvános más is látja, nincs akadálya, hogy használja, csak akkor nem ha ez sérti, és kompromittálja a személyes jogaidat, és hátrányosan megkülönböztet. Ekkor kérheted, hogy törölje le vagy nem használhatja fel ellened.Ilyen a nett, ami fent van, és nincs védve az mehet.ÜDV.

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5830) Whaazzup válasza qnadam (#5827) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.lehet kérni a megfelelő moderátort, hogy nézze meg, és ha megfelelően kommentálod törölheti. De azt tudnod kell, hogy nem igen folynak bele, mert kívül nézve nehéz eset ez.Van sok rossz itt a PH amit meg kéne változtatni, mert Szana szét vannak a moderátorok az országban.Az is érdekes, ha nem akarod, hogy egy vevő, aki értékelni szeretne téged, és te nem akarod, mert tudod , hogy sumák, és csak NEGATÍV-t akar adni.Te nem engeded az opciót (valóban eladtad neki), ír egy moderátornak jelentést, és ö engedi az értékelést, annak ellenére, hogy te nem engedted.Így aztán simán behúzod a NEGATÍV_t, ez van.ÜDV.

Egy Régi MOTOROS. :O

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5831) petipetya


petipetya
nagyúr

Olyat lehet, hogy egyik hirdetésben link mutat a másik hirdetésre? Például az egyikben táskát, míg a másikban telót hirdetek. Ki kéne már szórni a nem használt cuccokat.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#5832) Whaazzup válasza petipetya (#5831) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Jó észrevétel, de kinek van erre ideje, hogy figyelje, csak jelentés alapján derül ki.ÜDV.

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5833) Csorbi


Csorbi
addikt

Sziasztok!

Elég bosszantó, hogy a HDD/Desktop HDD/1TB+ szekció tele van 1 TB-os HDD-kkel, holott azoknak az 501-GB-1000GB közötti részben kellene lenniük. Nyilván a hirdető, amikor kiválasztja melyik kategóriába tegye, látja hogy benne van a kategória nevében az 1TB, és automatikusan oda teszi, nem értelmezvén hogy az a "+" jel mit is jelent. Lehet célszerű lenne ezt a kategóriát egy kicsit átgondolni, és átnevezni, hogy "1TB-nál nagyobb", vagy hasonló névvel ellátni.
Egy moderátort megkérhetnék, hogy a sok 1TB-os HDD-t tegye át a megfelelő helyre? :)

(#5834) qnadam válasza Whaazzup (#5830) üzenetére


qnadam
veterán

megtörtént annak idején, akkor pattintottak le. felőlem lehet az a rendszer, hogy a létre nem jött üzletek öt negatívot kapnak, de akkor ne csak én. szerintem a top 10-ben vagyok ennyi negatívval, pedig senkit nem vertem át, több más eladóval ellentétben.

istálló? gazemberség? hupákolás?

(#5835) Whaazzup válasza qnadam (#5834) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Már jeleztem, ismerős moderátornak, hogy meg kéne hallgatni a tagokat mi a véleményük a témákról.nem csak ebben hanem minden másban ami a PH-illeti. De eddig még nem kaptam semmilyen választ, hogy alakulna a dolog, hogy tennének valami lépést a tapasztalati tagok álltál jelzett problémákra.Amíg nem lesz egy központilag irányított belső elképzelés addig marad a RETRO- probléma kezelés. Egy régi motoros, aki imádja a PH-t.ÜDV. :DD

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5836) M.K.


M.K.
újonc

Szeretném megtudni hogyan tudok jelszót módosítani. (nem fogadja el a belépési email-t az adatok módosításánál midig azt írja kötelező megadni, de be van írva) Várom a választ. Köszönöm.

(#5837) petipetya válasza Whaazzup (#5832) üzenetére


petipetya
nagyúr

A saját nem használt cuccaimra gondoltam.

"nincs rá lezsóidő"

(#5838) Whaazzup válasza petipetya (#5837) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia. Ok. de csak akkor vannak szerzői jogaid ha ténylegesen erre igényt tartasz, a sajátod úgy használod fel ahogy akarod.Ha más használja kérheted, hogy vegye le , mert erre nem adtál engedélyt. Azt ha nem jöhet a per.ÜDV. :K

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5839) 8th


8th
addikt

Üdv. Kipróbáltam már mindent de sehogyan sem tudok értékelést kezdeményezni. Dolgoztok az oldalon éppen vagy mi van?

"Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

(#5840) Whaazzup válasza 8th (#5839) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Én sem nagyon, gondolom , ez is tartos lesz mint mostanában, kép, hozzászólás opciók.ÜDV. :W

[ Szerkesztve ]

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5841) UserX


UserX
őstag

Sziasztok!

Bocs, ha nem a megfelelő topikba írok, de nem találtam alkalmasabbat.

Ennek a kollégának:

[link]

Eladtam ezt:

[link]

A hirdetést Archiváltam. A kolléga valahogy tudott értékelni, mint eladót. Nekem azonban nem jött meg az üzi, így nem tudom értékelni, mint vevőt! A hirdetést most 'Jegelt'-re tettem.

Van-e megoldás, hogy én is tudjak még értékelni?

Előre is köszönöm! :R

(#5842) John Rose


John Rose
aktív tag

Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy szeretném az adatlapom módosítani, de mindig kéri a bejelentkezési email cím mező kitöltését, miközben ki van töltve.

(#5843) gold007 válasza UserX (#5841) üzenetére


gold007
tag

Van. Jelented őt, mint vevőt hogy szeretnéd értékelni. Ezután a moderátorok engedélyezni fogják.

Arra jó az erősebb processzor, hogy elbírja a nagyobb hűtőbordát! :))

(#5844) Whaazzup válasza gold007 (#5843) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Ez gond, ha másik fél nem akarja, hogy értékeld akkor minek engedélyezi a moderátor, ez nonszensz. :F

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5845) gold007 válasza Whaazzup (#5844) üzenetére


gold007
tag

Így van. Ezt én is régóta mondom, de gondolom senkinek nincs ereje/kedve egyesével megkérdezni az érintett másik felet....

Elég sok gond van már ezzel a szegény HA-val, de remélhetőleg hamarosan jön az új és remélhetőleg az jobb lesz sok mindenben.

Arra jó az erősebb processzor, hogy elbírja a nagyobb hűtőbordát! :))

(#5846) VinoRosso


VinoRosso
veterán

Heló,

gondolom szándékos, és örülök is neki, de azért gondoltam beteszem, hátha valami elírás?

(#5847) Whaazzup válasza gold007 (#5845) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Persze igen ezt ígérik, hogy lesz javulás, belső irányítás alá kerül.de mikor, most olyan a PH-mint egy mostoha gyerek nincs gazdája semmi frissülés, megújulás évtizedek alatt csak a tagok jelenléte hozza ami van.Kéne egy átfogó igazi belső struktúra, irány váltás, központi irányváltás, hogy úgy nézzen ki mintha lenne gazdája.ÜDV. :U

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

(#5848) scabi78


scabi78
senior tag

Sziasztok! Értékelni szeretnék egy eladót, akitől még nem kaptam meg a terméket. Múlt hét szerdán adta fel, állítólag hétfőn visszament a csomag rossz cím miatt és még aznap feladta sürgősségivel. Nem várok tovább, mert sürgős a cucc és inkább megveszem mástól... Szeretném negatívan értékelni, de attól félek, hogy bosszúból ő is negatívan értékel. Ilyenkor mit érdemes csinálni?

Tiszta Windows, rendes ház!

(#5849) PHM válasza scabi78 (#5848) üzenetére


PHM
addikt

Ha friss reg volt az eladó, lehet, hogy csalóba futottál.
Ezt: "Feladtam a csomagot, de rossz cím miatt visszajött."
valamelyik díszmadár sokszor eljátszotta már. [link]

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#5850) Whaazzup válasza scabi78 (#5848) üzenetére


Whaazzup
senior tag

Szia.Ha nem buktál rajta pénzt, jobb ha hagyod, mert 100% megkapod a negatívod te is, mert ö is értékelhet.Ez ellen nem tudsz tenni semmi a moderátor engedi neki.ÜDV.

Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//////------ezzel gyorsabb--06204489764

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.