Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2199) gtamate2


gtamate2
veterán

Sziasztok,
Leírnám én is a gondolataimat az új rendszerről. Régebben ha unatkoztam böngésztem néha egy picit az aprón, most viszont számomra annyira átláthatatlan lett hogy ha még keresek valamit sem szívesen használom. A legnagyobb probléma, hogy a jól megszokott bal oldali fő csoportokat ugye felpakoltátok, (már ez is zavart hogy többször kell betöltenem az oldalt ha akarok valamit keresni) na de a helyükre bal oldalt SEMMI nem került, ott van szépen üresen és 0 a funkciója. Elhiszem hogy aki 17"-es kockamonitort használ annak nem hiányzik, de azért már a szélesvászon hódít egy ideje, a fél képernyőm kb kihasználatlan. Középen egy kis sorba zsúfoltatok mindent..
Azt pedig még mindig nem sikerült megoldani hogy a dilettáns feladók ne adjanak meg minden pontot az országban, hanem csak azt amit hirdetnek, azért ezt is vártam volna az új rendszertől.
Esetleg azt tudtam volna még elképzelni hogy egy kép van a hirdetés címe mellett, vagy valami ilyesmi.
Ha lehetne én visszahoznám a régit, próbáltam ezt az újat is megszokni de egyszerűen ilyen formában nem megy.
Azt pedig eleve nem értem hogy ha még nincs kész, akkor mi a fenének tettétek be, már készül egy jó ideje (ugye emlékszünk ez első próbamenetre), de még ha mindig nem sikerült megcsinálni úgy ahogy megálmodtátok, akkor mire ez a nagy sietség? Vagy esetleg olyat nem lehetne hogy választhatunk hogy vagy az újat, vagy a régit használjuk? Szerintem sokaknak az örömére válna.

*Sn0w

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.