Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Aktív témák
-
rogers
aktív tag
Na én aztán jól belenyúltam ebbe a vitába
, márminthogy olvastam egy-két ''sorozatodat'' például a RAIDes alaplapokról

Szóval SuSE vs UHU ügyben nem jutok dűlőre, de végül is igazad van, ki kell próbálni mindegyiket, úccse kerül sokba...
Klikk-klikk. Hát az valószínűleg jogos, hogy rendszergazda szinten egy parancssoros felület jobban automatizálható, bár én kimondatlanul inkább valóban a végfelhasználókra gondolotam, aminthogy ezen topic ''atyja'' is mezei felhasználóként próbál a Linuxhoz közeledni. A rendszergazda eszköztára az egy másik tészta. Bár én messze vagyok a rendszergazdaságtól, volt szerencsém látni egy két ''komolyabb'' rendszert (pl.6-8-10 szerveres WinNT-SQL-SAP konfig...) és mintha a WinNTnek is lenne ilyen scriptelgetős része, nem? Hogy mennyi _jó_ windows rendszergazda van azt persze konkrétan nem tudom, de az összehasonlítás amire hivatkoztam 3 különböző forrásból származó nemzetközi (és magyar) tanulmányból ered.
A lényeg a lényeg. Amit mondani akartam, hogy a végfelhasználók szemszögéből nem túl nagy baj az, ha egyszerű és könnyen kezelhető a rendszer. Erre pedig a klikk-klikk nagyon alkalmas. A 60 éves mamámat nem fogja fellelkesíteni, hogy scriptelhető-e a rendszer vagy sem, ő csak e-mailezni akar és kész. Katt-katt
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Apple iPhone 17 - alap
- Peugeot, Citroën topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- GTA V
- Wise (ex-TransferWise)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, márminthogy olvastam egy-két ''sorozatodat'' például a RAIDes alaplapokról