Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
anderm
csendes tag
Hát eddig csak netezés közben rakott ki, de valszeg csak azért, mert még csak azt próbáltam... Azóta már máshonnan is kirak, és újra be kell jelentkeznem

Egyébként ADSL, de router alatt. Ehhez kapcsolódik a következő problémám is. Sikerült megtalálni a másik gépen megosztott könyvtárakat, de megnyitni nem tudom a bennük lévő fájlokat. Pl.: egy mp3-at csak úgy tudok lejátszani, ha először átmásolom. Pedig én nagyon szeretném a másik gépről elérni, mert a 25 giga mp3-at, meg egyebet, ha tudnám se akarnám átmásolni.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest