- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Aktív témák
-
anderm
csendes tag
válasz
steveetm #684 üzenetére
Az a helyzet, hogy telepítésnél egyáltalán nem is kérdezett rá a swap memóriára, úgyhogy szerintem nincs is
. Ezt utólag kell kijelölnöm? Hol tudom ezt megtenni? Megyek is és kutakodom egy kicsit
Screensaver-rel kapcsolatban meg annyit, hogy nem volt túl sok hely ott, ahová feltettem a linux-ot, így kénytelen voltam egy kicsit megnyírbálni, úgyhogy screensaver, az nincs (viszont eddig már három féle web böngészőt találtam) ;) -
anderm
csendes tag
Hát eddig csak netezés közben rakott ki, de valszeg csak azért, mert még csak azt próbáltam... Azóta már máshonnan is kirak, és újra be kell jelentkeznem
Egyébként ADSL, de router alatt. Ehhez kapcsolódik a következő problémám is. Sikerült megtalálni a másik gépen megosztott könyvtárakat, de megnyitni nem tudom a bennük lévő fájlokat. Pl.: egy mp3-at csak úgy tudok lejátszani, ha először átmásolom. Pedig én nagyon szeretném a másik gépről elérni, mert a 25 giga mp3-at, meg egyebet, ha tudnám se akarnám átmásolni. -
anderm
csendes tag
Kipróbáltam mozilla-val is, de ugyan ezt csinálja (tehát nem a galeon-nal van a baj)
-
anderm
csendes tag
Nekiálltam egy kicsit körülnézni az új rendszeremben. Szomorúan tapasztaltam, hogy a korábban említett problémám nem szűnt meg. Ha elindítom a Galeon-t, hosszabb-rövidebb idő után kirak és újra be kell jelentkeznem
Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
-
anderm
csendes tag
Többszöri próbálkozás után(mindíg azt írta ki, hogy nem találja a telepítő lemezt), egyszer csak lefuttatott egy cd tesztet, és miután a cd-t rendben találta, engedte, hogy folytassam a telepítést. Mindez azt jelenti, hogy ez életem első post-ja LINUX alól ;)
Sokmindent még nem próbáltam, de amint látjátok a net megy. Mondjuk az első indítás után kb fél percel kidobott és újra be kellett jelentkeznem...
Most megyek és kipihenem a fáradalmakat.
-
anderm
csendes tag
Üdv!
Elhatároztam, hogy megismerkedem a linux-al. A baj csak az, hogy kicsit döcögős a dolog, mert egyelőre telpíteni sem tudom... Csináltam neki egy külön partíciót. Újra indítottam a telepítő cd-vel. Odáig jutott, hogy megkérdezte, hová telepítsen, aztán mielőtt nekiállt volna, azt mondta, hogy: ''nem találom a telepítő lemezt''. Hogyhogy nem találja, amikor arról indult el? Vagy most akkor mi van??
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest