Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
Aktív témák
-
reefeer
tag
Sziasztok én is ugy döntöttem hogy kipróbálom a linuxot. Ezt ugy kb 3 napja döntöttem le azóta elég sokat olvastam e témában. Pl: 10/18 oldal a hwsw hogyan térjüönk át ''winfosrol linuxra''... valamint linuxuser.hu és szablinux is,stb. A disztibek közül az uhu linuxot választottam a magyar nyelv és magyar faq miatt. Letöltöttem az 1.1et és a kézikönyvet is hozzá. Létrehoztam a megfelelőméretű particiókat elindítottam a telepítést szépen végig is ment pont ugy mint ahogy a könyvben is le van írva. De amikor elakartam indítani a linuxot akkor 3 villanás kiséretében azt irjta ki hogy nem tudja elíndítani az x servert és hogy parancssorbol csináljak valamit. A hibaüzenet meg az volt hogy no device found amugy egy 17''tft van egy radeon 9600pro 2500+ barton és gigabyte nf2 alaplap. Valaki kérem segítsen mert már 3 és 1/4 órája olvasom a forumokat de nem tudom mi a megoldás.
u.i: megpróbáltam mégegyszer ujra telepíteni.Másodjára a vga beállításnál a radeon 1280*1024 helyett vga 640*480 állítottam de ugyan az a hiba üzenet.
u.i.: bocs hogy ha nagyon alap dolgot kérdezek de ez az első kapcsolatom a linuxal.
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest