Hirdetés

Aktív témák

• reefeer

tag

Sziasztok én is ugy döntöttem hogy kipróbálom a linuxot. Ezt ugy kb 3 napja döntöttem le azóta elég sokat olvastam e témában. Pl: 10/18 oldal a hwsw hogyan térjüönk át ''winfosrol linuxra''... valamint linuxuser.hu és szablinux is,stb. A disztibek közül az uhu linuxot választottam a magyar nyelv és magyar faq miatt. Letöltöttem az 1.1et és a kézikönyvet is hozzá. Létrehoztam a megfelelőméretű particiókat elindítottam a telepítést szépen végig is ment pont ugy mint ahogy a könyvben is le van írva. De amikor elakartam indítani a linuxot akkor 3 villanás kiséretében azt irjta ki hogy nem tudja elíndítani az x servert és hogy parancssorbol csináljak valamit. A hibaüzenet meg az volt hogy no device found amugy egy 17''tft van egy radeon 9600pro 2500+ barton és gigabyte nf2 alaplap. Valaki kérem segítsen mert már 3 és 1/4 órája olvasom a forumokat de nem tudom mi a megoldás.
    u.i: megpróbáltam mégegyszer ujra telepíteni.Másodjára a vga beállításnál a radeon 1280*1024 helyett vga 640*480 állítottam de ugyan az a hiba üzenet.
    u.i.: bocs hogy ha nagyon alap dolgot kérdezek de ez az első kapcsolatom a linuxal.

Aktív témák