Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
válasz
petakpa1
üzenetére
Az installnal ki lehet valasztani, hogy mi induljon: KDE, Gnome vagy parancssor.
Nagyon egyszeru, sot divx filmet is tudtam nezni felirattal mindenfele hokuszpokusz nelkul (ami eddig nem ment mas disztribekkel). Meg nem hasznaltam sokat de szimpi. Ha 1x sok idom lesz, akkor probalom jobban megismerni a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon egyszeru, sot divx filmet is tudtam nezni felirattal mindenfele hokuszpokusz nelkul (ami eddig nem ment mas disztribekkel). Meg nem hasznaltam sokat de szimpi. Ha 1x sok idom lesz, akkor probalom jobban megismerni a rendszert.