Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
válasz
petakpa1
üzenetére
Az installnal ki lehet valasztani, hogy mi induljon: KDE, Gnome vagy parancssor.
Nagyon egyszeru, sot divx filmet is tudtam nezni felirattal mindenfele hokuszpokusz nelkul (ami eddig nem ment mas disztribekkel). Meg nem hasznaltam sokat de szimpi. Ha 1x sok idom lesz, akkor probalom jobban megismerni a rendszert. -
Sanyo
senior tag
Most tettem fel a kisebbik gepembre az Uhu rc3-at, eddig nagyon tetszik. A legnagyobb gondom eddig a linuxokkal a videolejatszas volt, most egybol vmi divx filmet nezek, felirattal egyutt.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon egyszeru, sot divx filmet is tudtam nezni felirattal mindenfele hokuszpokusz nelkul (ami eddig nem ment mas disztribekkel). Meg nem hasznaltam sokat de szimpi. Ha 1x sok idom lesz, akkor probalom jobban megismerni a rendszert.