Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nos nem tudtam megállni, s kipróbáltam az X 4.3.0-át
. Egy jó tanács: ha Uhu-tok/Ati R9000-ek van, inkább várjatok! Ugyanis nekem elszállt ''no screen found''-dal. + még odarakta, hogy a talált X verziója 4.3.0, míg neki 4.2.x szükséges
Ráadásul sehol sem találom az ígért R9000 és társait, a menüben csak Ati Radeon van, ezzel pedig a fenti hibát kapom (Mondjuk az a kérdés, hogy ez kinek a hibája: tényleg az UHU-é, vagy az X-é?
) Majd kipróbálom VESA módban is, hátha úgy elindul...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen házat vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile (ARPG)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Egy jó tanács: ha Uhu-tok/Ati R9000-ek van, inkább várjatok! Ugyanis nekem elszállt ''no screen found''-dal. + még odarakta, hogy a talált X verziója 4.3.0, míg neki 4.2.x szükséges
Ráadásul sehol sem találom az ígért R9000 és társait, a menüben csak Ati Radeon van, ezzel pedig a fenti hibát kapom (Mondjuk az a kérdés, hogy ez kinek a hibája: tényleg az UHU-é, vagy az X-é?
) Majd kipróbálom VESA módban is, hátha úgy elindul...