- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Dilikutya #1258 üzenetére
Idetévedhetne valami Linux guru, hogy valami megoldást találjon.
Van valami adslstart adslstop és adslstatus parancs is van benne, azokat is próbáltam a tárcsázó helyett. Ha elindítom az adslstart-ot, utána az adslstatus szerint él a kapcsolat, csak egyszerűen nem jön be semmi oldal.
Azért az ilyen dolgokat igazán megoldhatnák, hogy simábban működjenek. Előtte modemes netem volt, az se ment UHU alatt -> Lucent chipes belső modem volt. Felraktam a drivert hozzá, de utána is mindíg be kellett gépelni 3 parancsot, és csak utána lehetett tárcsázni (az UHU tudásbázisból bogarásztam ki, hogy mit). Ott volt pl a BeOS 5 amit felraktam próba képpen. Abban beírtam a telszámot, nevet, jelszót, és már ment is a net (ugyanezzel a belső modemmel, még drivert se kellett felraknom hozzá), pedig az nem egy elterjedt oprendszer.
(ezt féligmeddig egy upnak szántam, csak gondoltam írok bele némi értelmes dolgot is)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest