- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eddie303 #1201 üzenetére
az a baj, hogy nem tudom, hogy milyen driver mehetett előzőleg. bár ugy tunik, hogy nem ment semmilyen sem. talán ezért nem volt hang.
a creativ oldalán se találtam drivert. csk awindows-hoz van.
a nagy linux forumokon meg senki sem válaszol, leszámitva 2 embert. ők viszont 2 teljesen különböző modszert probálnak velem megcsináltatni. már amikor online vannak
..
az operát kicsomagoltam, és van egy install.sh fájl, valamint egy opera fájl.
az install.sh-t igy ahogy van beirtam +enter. kérdezett 2-t én nyomtam 2 yes-t. fél pillanat volt az egész.
viszont nincs a k menüben az internet alatt az opera parancsikon. régebben felinstalláltam és ott volt. most vajon akkor vajon hogy indul el
régen legalább volt readme is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest