Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz szucstom #36624 üzenetére

Rendszergizda az nem használ ilyen nokedli GUI-s programokat, szóval jobb ha felkészülsz ezek elhagyására és mehetsz Mordorba (Haladó topik) kérdezgetni! ;] Amúgy az Ubit/Gnome-ot még annyira sem ismerem szerintem, mint Te, de ez nem szokott visszatartani attól, hogy belevauzzak.
    (szerencsére sokan ismerik azért)

Egyébként ha nem az Ubuntu kezdett volna érdekelni, akár a Debiant is javasolhatnám, azzal lehet alapokat tanulni, legalábbis régebben főleg alkalmas volt arra. Nekem az Ubuntu a Gnome felülettel egy megkényelmesített Debian, de erősen kiherélve, hogy szegény user ne tudjon magának mattot adni és ott a vonal másik felén a Mint, amivel viszont semmit nem tudsz tanulni, nagyanyámnak felrakom és max annyit mond, hogy deqrva gyors lett ez a Windóz és használja ezerrel!

Azért ha Debianra rápróbálsz, a stable ágon szopó lesz az ax wifi szerintem, de pont ettől lesz szép a dolog. Anno úgy kezdett velem is az első Debianom, hogy nem ismerte fel a hálókártyát a gépben, a rendszer install közben kiírta, hogy tegyem be másik meghajtón a drivert. Nulla Lunixos tudással megtetszett a dolog, na az nem egy 6 perces telepítés volt, mint a mostaniak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés