Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz ubyegon2 #28954 üzenetére

Hát ha már valaki azt sem tudja mi az a virtuális gép, akkor ennyi erővel a Linux telepítésével / egyéb kipróbálási lehetőségeivel sem feltétlen van tisztában. Egyébként a rendszermegható az nyilván a teljes lemez, amin általában szokott lenni külön backup partíció is. De ettől még egy hibás kattintás viheti azt is...

Az SSD-nél egy dolog a tárolókapacitás, de attól még van különbség éles telepítés és biztonságos, tét nélküli kipróbálás között. Betűjel, na igen, de még szerencse, hogy a telepítő kiírja az eszköz nevét is, ami alapján be lehet azonosítani. Viszont, ha valakinek ez gondot okoz, akkor vsz a normál telepítés is fog és első körben inkább maradjon a fentebb említett lehetőségnél, illetve a live / perzisztens live rendszernél.

Ja, az általános konklúzióra nagyjából fogjuk rá. :)

• Dave™

nagyúr

válasz ubyegon2 #28954 üzenetére

Lehet nem tudja mi fán terem a VM, de valószínűleg akad egy pendrive amivel tud egy live rendszert csinálni. Kipróbálni pont elég lesz, élesben telepítgetni kezdőknek szerintem sem célszerű második rendszernek. Elhiszem, hogy neked ez így bevált, de itt volt az élő példa nemrég, hogy kezdők simán benyelik a dolgot aztán csak pislognak, hogy mi van. Topikgazdaként szerintem el kellene vonatkoztatnod attól, hogy neked mi vált be, és azt kellene szem előtt tartani, hogy melyik a bolondbiztos. De nem akarlak meggyőzni, addig nincs gond, amíg supportálod azokat, akik elcseszik a rendszerüket valami véletlen folytán :)

Ja és csatlakozom, tényleg tök egyformák vagytok, szerencsére a véleményetek különböző, így tudom hogy az egyik szakálassal vagyok a másikkal szemben :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés