Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Dave™ #28957 üzenetére

Topikgazdaként szerintem el kellene vonatkoztatnod attól, hogy neked mi vált be, és azt kellene szem előtt tartani, hogy melyik a bolondbiztos.

Nem TG-ként írok véleményt, de úgy is azt írnám, amit így. Bízom benne, hogy TG-ként nem az kell legyen a véleményem, amit te gondolsz! :)

Kipróbálni pont elég lesz, élesben telepítgetni kezdőknek szerintem sem célszerű második rendszernek.

Nagyon nagy baromság! Komolyan azt szeretnéd, hogy soha ne tanuljanak meg semmit a kezdők?
    Olvass vissza hányszor ölik meg a GRUB-ot anélkül, hogy dualbootot telepítenék! De nem a kezdők csinálják ezt!!!!

Nem értitek mit akart Foose, ahogy látom. Ő már ismeri a Linuxot, telepítette, használta. Mi ez a marhaság, hogy egy kezdő ne merjen kipróbálni ezt vagy azt, mert jajjj mi történhet! Megtörténik sok minden, velem is történt. Ha csak ilyen virtual meg hasonló dolgokat engednénk nekik, akkor soha a büdös életben nem jutnának egyről a kettőre, 20 év múlva is kezdők lennének, ti pedig ugyanúgy azt írnátok, hogy jajjjj nehogy ezt kipróbáld mert valami történhet! Nem kéne tök hülyének nézni a kezdőket, nem abszolút kezdőkről beszélünk, aki először hall a Linuxról, értsétek már meg!

Én megértettem az érveiteket, elmondtam a sajátjaimat, de te képtelen vagy más érveket elfogadni!

De nem akarlak meggyőzni, addig nincs gond, amíg supportálod azokat, akik elcseszik a rendszerüket valami véletlen folytán :)

Újra leírom, .... de inkább próbáld magad megfejteni, mi a különbség az abszolút kezdő és a kezdő Linuxos között.

Mivel abszolút laikusként kezdtem a Linuxot használni, számítástechnikához soha nem volt közöm, nem is tanultam, így ha én bizonyos szinten képes vagyok valamit megoldani, akkor másokból is kinézem ezt. Néha tele van a hócipőm ezekkel a kezdőknek ne ajánljuk már ezt, mert elronthatja.
    Én kezdőként elküldeném a *-ba, aki ennyire lütyőnek gondol.

Te például hány évig voltál kezdő, amíg semmit nem mertél csinálni, nehogy elrontsd!
    Na látod! Érted már miről gagyarászok?

Új hozzászólás Aktív témák