Új hozzászólás Aktív témák

• unknownerror

tag

válasz vgyuri #8511 üzenetére

Mbr típusúra van formázva, remélem jót írok. :) Vagy ha a partíciókra vagy kíváncsi, most egy 100 megás formázatlan rész, utána C(60gb,elsődleges), D(405gb).

Próbáltam több variációt, leformáztam teljesen a hdd-t, felraktam a linuxot, utána próbáltam a windowst, de valami bibi volt, már nem emlékszem mi, több helyen olvastam, hogy a 100 megás rejtett partíció a gond a windowsnál, ezért másik gépen létrehoztam egy partíciót, felraktam a windowst, betöltöttem a linux telepítőt, és akkor se, pedig akkor a c-n kívül volt még 400 giga formázatlan hely. Másik gépen ugyanúgy windows 7, és simán felismerte a windows a linux telepítő.

Más megoldás, wubival felrakok egy kubuntut(lde jobban tetszik). No de felraktam, nincs gyökér fájlrendszer megadva, hogy adhatnék meg, ha két gombot kell csak megnyomni. Amúgy ugyancsak a kis 100 megás partíció b@szik be, olvastam wubi fórumokon ezt a hibát. Most letöröltem a recovery partíciót, maradt egy 100 megás partíciónálatlan rész, de még nem indítottam újra a gépet. Remélem ez megoldja a gondot.

Új hozzászólás Aktív témák