Új hozzászólás Aktív témák

• brickm

őstag

Sziasztok!
    Melyik linuxot ajánlanátok macbook pro 2014 mid-re?
    Jelenleg ubuntu mate 16.04 a próbálkozás, de elég sok irritáló hibája van, amin nem tudom magam túltenni.
    pl kéretlenül állítgatja a fényerőt, bekapcsolja a billentyűzet világítást, alapból nem ment a wifi drivere(vagyis alapból ki volt kapcsolva)... a grub randa. illetve időnként kb 10-ből 2 indításnál bekapcoslás után, vagy thunar használata után hibára fut, amit jelenteni szeretne hazafelé. Ja meg 10ből 1 kikapcsolás örök loop-ba lép a mate logóval szaladgálva. Illetve internetes böngészésnél ha görgetek lefelé hullámzik a kép közepe. de csak a netes lapoké...VGA driver jó elvileg, azt mondja...

Hatalmas pozitívum mellette, hogy sok féle asztal van benne, testreszabható, terminálból és guiból is elég könnyen bekalibráltam eddig. Semmire nem mondta, hogy nem lesz jó, meg nemsikerül. tölthető le rá rengeteg cucc, mindennel működik, nem úgy mint pl a debian 8, ami pár dologra azt mondta, hogy a-a...

Open susén agyalok, ami jó lehet esetleg?
    Egyébként ami nekem eddig legjobban bejött az a backbox 4, csak neki meg elég régi ubuntu az alapja, így pár repository nem frissül le rá, és így pár kényelmi funkciótól elestem, ezért is keresek helyette mást. Stílusra pont elég volt az, nem kell nekem kde meg unity...xfce4, vagy gnome2 elég.
    Viszont a backbox sosem halt le a vason, nem loopolt, nem rángatta a hardvereket.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés