Új hozzászólás Aktív témák

• Foose

addikt

válasz ubyegon2 #15618 üzenetére

Nem,nem kapkodtam el semmit. Kellett egy frissebb rendszer,és ez megtetszett. Az biztos,ha vissza tudom tenni a 12.04-et,akkor az xfce csomagot fel fogom tenni. Na de ahogy nézem a linket,az alapján nem xubuntu ment volna fel,nem? Nekem pedig a gyenge gép miatt az kellett. Végülis a live cd-ről frissítettem 12.04-ről xubi 14.04-re. Gyalulta a 12.04-et,ment a helyére az új,ezért nem értem,a grub miért nem ott van ahol lennie kellene. Lemezen van 12.04-em,azt akkor most telepítsem fel,így hazamegy a fenébe a 14.04. Na de mint ahogy windowson is,amik oda települnek progik,ahol a rendszer van,azokkal mi lesz? Vagy most végülis itt ubuntu esetében minden a home-ra települ?? Nem értem :) A home-ott a telepítő választotta le,amikor frissítettem xubuntura. Akkor most 12.04 telepítéskor hogy tudom csatolni a home-ot? :)) Ez az,hogy nekem nem 14.04 kellett,hanem egy disztró,mert gyenge a gépem. :) Nincs nekem semmi bajom a xubuntuval,csak az hogy semmi nem működik :) Nincs flash,fel sem ajánlja.... Ha valami proginak az ikonját kiteszem az asztalra,és indítanám,akkor hápog hogy nem biztonságos stb... Ilyesmik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés