Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Foose #15619 üzenetére

Ha jól látom, 4-5 napja raktad fel az első Ubuntut. :) Feleslegesen upgrade-eltél, mert simán rakhattad volna fel egyből a 14.04-et. Ezen belül még a livecd-ről való "upgrade" meg még feleslegesebb volt. A telepített 12.04-en belül egy alt-F2

gksu update-manager -d

és ez megtette volna, amit akarsz. Most olvastam végig a sort. :)

Ha a 14.04-nél tartasz már, akkor célegyenesben vagy. Felrakhatod a teljes Lubuntu desktop felületet, vagy csak az LXDE-t (jóval kevesebb felesleges programot rak fel, pl. ha az alap Ubuntu felment, akkor már van Libre Office-od, így a Abiword és a Gnumeric felesleges). Ha meg fent van a szükséges minimális felület, leszedheted a többi, már nem kellőt (persze, enélkül is leszedheted, de akkor csak a konzol marad :DDD ), így kevesebb helyt foglal a gépeden.

Mielőtt bármit csinálsz, egy képernyőképet tölts fel ide a GParted-ről, minden lemezről! Ha van hdd-ről induló rendszered, akkor azon belülről indított GParted-ről, ha nincs ilyen rendszered, akkor LiveCD-s GParted-ről. Addig SEMMI MÁST NE CSINÁLJ!

• ubyegon2

félisten

válasz Foose #15619 üzenetére

"Na de ahogy nézem a linket,az alapján nem xubuntu ment volna fel,nem?"

upgrade to the latest version of Xubuntu? A link nevében is benne van, de http://docs.xubuntu.org/1404/migrating-upgrading.html#upgrading itt is látszik, hogy az XUBUNTU ! :F

Javallottam már sok mindenkinek, neked is, aki gyengébb gépre problémamentes és jól kinéző gyors rendszert akar:

Manjaro XFCE Arch alapú, így igen stabil és gyors. Elfelejtheted ezt a mondatodat is: Nincs nekem semmi bajom a xubuntuval,csak az hogy semmi nem működik :D

Nekem MINT 16 mellett ez is fenn van és soha semmi gondom nem volt vele.

Szerintem ezt próbáld ki! Pucold le az ubikat, de a systemback fájlt azért őrizd meg!

"A home-ott a telepítő választotta le,amikor frissítettem xubuntura. Akkor most 12.04 telepítéskor hogy tudom csatolni a home-ot?"
    Így sehogy, azt hittem külön /home partíciót hoztál létre.

Új hozzászólás Aktív témák