Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Vladi

nagyúr

válasz K3NZO #9427 üzenetére

Szia!

Nem kell tartani tőle. Nem harap. ;) Igaz nehéz lesz először, de ha szánsz rá időt és energiát, menni fog.

Íme a jelenlegi prognózis a laptopoddal. Remélem ez az a modell.

Driver itt némileg másként működik. A Linux alapból támogat egy csomó eszközt, ha mázlid van nem kell vacakolni. Ha nincs, akkor kezdődik a csomag, majd driver vadászat, forgatás... de ezt majd később.

A kompatibilitási hibákat én sem értem mire vonatkoznak.

• Major Major

senior tag

válasz K3NZO #9427 üzenetére

Tartok a váltástól, hiszen eddig nem is láttam más op rendszert
    Nem fog menni egy pillanat alatt az átállás, abban ne is reménykedj :) Mikor én kb. 1 éve elkezdtem linuxozni, egy darabig még dual bootoztam, és x idő linux után mindíg menekültem vissza a megszokott winhez. Aztán x egyre nőtt, végül teljesen belaktam az új rendszert, és a win minden bajával együtt eltávozott az örök vadászmezőkre...

ASUS F5V notin szeretném használni és még linux-os drivereket sem talátam hozzá ( innen az aggodalom ),
    Nem nagyon adnak ki a gyártók linuxra drivercsomagot, inkább az "oldd meg ahogy tudod" hozzáállás a jellemző. De nem kell pánikolni, nagy valószínűséggel a notidban levő alkatrészekhez van driver, csak innen-onnan össze kell szedni őket. (Erről majd akkor, ha ott leszel, és konkrétat kérdezel)

továbbá más win -es gépekkel vannak kompatibilitási hibák?
    itt milyen interfészre gondolsz?

openoffice kezeli a office fileokat, azokat a fileokat amiket openofice-al hozok létre más gépen használhatóak lesznek office-al?
    ez meg csak attól függ, hogy milyen formátumban mented a dolgaidat, de igen, mindkét eset általában működik

Aktív témák