Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
ntomka
üzenetére
Így alakult. Azért neked címeztem, mert ilyesmiről beszéltünk épp. Valami olyasmire számítottam, hogy "na ez már haladás", bár nekem mindegy h neked hogy tetszik

(#36686) sheratan nekem ilyent valami elcseszett driver miatt csinált. Mostanában elég jól működik köszönhetően egy külsős fixnek, de lehet egy próbát tenni a unity2d-vel is. Ahogy nézem egész szépen alakul az is.
(#36687) aag a gnome2 panel nem majmolás? A "gnome" vagy "kde" menü? Az ikonos asztal? A dokkok, screenlet-ek, taskbar, tray, a compiz, meg minden...? A dash, lencsék, indicatorok, windicatorok, meg ez a fél-dokk legalább egyedibb az eddigiektől. Most épp a global menü szúrja a szemed, amikor sokan már rég ezt használják?
A béta feeling meg eddig is sajnálatos jellegzetessége volt az LTS-közi kiadásoknak. A mavericktől is a falra másztam az első hónapban, de most ahogy bepróbáltam a f15-öt, az sem volt egy pillanatra sem jobb. Sőt ott még most is olyanokkal kellett szórakozni, amit a bubi évekkel ezelőtt leküzdött.
Valós választási lehetőséged meg ezernyi van. Amikor feature freeze lett, nem volt érdemi gnome3, azért nem került bele, az oneiric-ben viszont azt tippelem, hogy ott lesz a gs is. Amellett ott az xfce, ami simán átveszi a gnome2 helyét azzal a különbséggel, hogy egy p8400-as procival meg egy hd3470 gpuval a scrollozás nem fog akadozni. De lehet kde-t is használni, vagy puppy/hannah montana linuxot is

Ezek mind olyan érvek, amikkel semmit nem lehet magyarázni. Most éppen egy saját look&feel kialakításán dolgoznak, és biztosra veszem, hogy az elkövetkező években sokat fog Shuttleworth kilincselni kormányzati/oktatási felhasználási lehetőségeket keresve. Az h bloody stevie mit használ a krízis 5 alá, vagy a vörösszemes fotóbolthoz...
Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő