- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Yom
aktív tag
Sziaszok!
Eddig Gentoot hasznaltam, de most probalok atterni Ubuntura. a problemam az lenne, h ha felrakom az ati drivert (ati.com on levot / nyilt forrasu fglrx -t), es beallitom a xorg.conf ban h fglrx drivert hasznaljon, akkor bootolas utan lefagy a gep, mikor toltene be az Xet. sapphire x1650pro kartyam van. olvasgattam tobb leirast is, probaltam tobbfelekeppen is, de mindig uez tortenik, ha atvaltok fglrx re. mi lehet a gond? haverom probalt tavolrol belepni a gepemre ssh n kereszetul, es azt mondta h mikor elvileg mukodik a fglrx be tud ssh zni a gepemre, csak nem kap shellt h inditsa az X et. nalam ilyenkor mar full fagyas van a gepen (ctrl+alt+backspace, ctrl+alt+del re se regal). ha mesaval fut az X, olyankor siman be tud ssh zni a gepemre es futtatni tavolrol az X et is, es olyankor nalam is jo az X.mi lehet a gond? vki mar tapasztalt hasonlot?
Aktív témák
- Napelem
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest