- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Yom
aktív tag
Sziaszok!
Eddig Gentoot hasznaltam, de most probalok atterni Ubuntura. a problemam az lenne, h ha felrakom az ati drivert (ati.com on levot / nyilt forrasu fglrx -t), es beallitom a xorg.conf ban h fglrx drivert hasznaljon, akkor bootolas utan lefagy a gep, mikor toltene be az Xet. sapphire x1650pro kartyam van. olvasgattam tobb leirast is, probaltam tobbfelekeppen is, de mindig uez tortenik, ha atvaltok fglrx re. mi lehet a gond? haverom probalt tavolrol belepni a gepemre ssh n kereszetul, es azt mondta h mikor elvileg mukodik a fglrx be tud ssh zni a gepemre, csak nem kap shellt h inditsa az X et. nalam ilyenkor mar full fagyas van a gepen (ctrl+alt+backspace, ctrl+alt+del re se regal). ha mesaval fut az X, olyankor siman be tud ssh zni a gepemre es futtatni tavolrol az X et is, es olyankor nalam is jo az X.mi lehet a gond? vki mar tapasztalt hasonlot?
Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bioshock 2 Special Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 32MR50C-B Monitor
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest