Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- hcl: Amúgy mi a terv?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
barack21
üzenetére
Wine-t többen is javasoltuk neked, az előbb belinkelték, de tárolóból, Synaptic segítségével is lehet, az a legbiztonságosabb.
Letöltés: tehát amit lehet, hivatalos tárolóból: létezik erre a Synaptic applikáció, ehhez lehet nem hivatalos (kevésbé megbízható) tárolókat is rendelni.
Tehát azért nem linkeltek a legtöbben most, mert többnyire ilyen módon lehet ubi alá telepíteni.
Bár olykor megkockáztatjuk weboldalakról is direkt módon, ha nincs tárolóban, vagy nem találjuk ott, de ez a te felelősséged, ha magad gépére ilyen módon teszed.
Terminálból parancssorokkal is lehet telepíteni (erről a terminálos megoldásról ne engem kérdezz, nem mentem bele nagyon, a többiek segítenek ebben nekem általában
).Bár vírusírtó nem kell, rosszindulatú (pl. flash) kódok linux alatt se kizártak.
Javaslom a Gufw-t, ami egy egyszerű, minimalista tűzfal még így is ,hogy az ufw grafikus verziója, bár felesleges többnyire, kivéve ha p2p rendszereket használsz (pl torrent).De azért javaslok portvédelem-ellenőrzést időnként (pl. sztaki.hu), és belenézni a tűzfalba, mert különféle okokból át is lehet állítva (egyes szoftverek esetleg, vagy tudtodon kívül valaki belepiszkálhat...).
Egyébként -bár az okát nem tudom- a Transmission nevű (viszonylag gyors) torrent kliens akkor is seed-el és leech-el, ha minden bejövőt megtagadsz.
Aktív témák
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Micro Four Thirds
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- "Aranyos" tápok huppantak le az FSP tervezőasztaláról
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
).