Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Köszi a fájlt. Egyelőre még sajnos nem haladtam előre semmit

Nem csak egy workgroupot látok, hanem látom a hálózaton a megosztott mappáim rendesen. Ezeknek az adatait nálam nem ott találni a fájl végén mint nálad, hanem a /var/lib/samba/usershares alatt külön fájlokban van.
Próbaként feltettem az ubi 12.04-et és megpróbáltam az alatt is (és így már nem offolás itt
) de legnagyobb meglepetésemre ott is ugyanígy működik. 
Most már tuti, hogy amiatt lehet, hogy én máshogy osztom meg a mappát mint mások (ezért is lehet hogy nekem nem a smb.conf fájl végén mutatja.
Ki fogom most próbálni ha oda beírom akkor mi lesz.
Eddig úgy csináltam, hogy a fájlkezelőben (ubi alatt ez ugye a nautilus) mappa jobb gomb és megosztás beállításai.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Ritkaság! Kékséges Nothing Phone 3A 12GB/256GB - 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) de legnagyobb meglepetésemre ott is ugyanígy működik.