Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Hoztak hozzám egy pendrive-ot, amivel probléma van.
16GB-os, Emtec márkájú.
Nem volt komolyabb igénybevételre használva (elsosorban filmek hurcolászása), tehát pl. nem volt oprendszer telepitve rá.
Egyszer leformázta a tulaj, azóta Windows alatt (egy ismerös, és én is Win7-el próbáltam) nem elérhető.
Érzékeli a gép, a Win7 pár perc után (!) fel is ismeri, de a lemezkezelő nem mutat semmit.
Eszközkezelőben viszont megtalalható.
Ha rá van dugva a gépre bekapcsoláskor, akkor a boot is megakad, vagy fél percet szorakozik az USB eszköz felismerésével.Most megneztem Ubuntu 11.04 Live alól.
GParted nem látja (csak az egyetlen HDD-t a gépben).
A Disk Utility-ben pedig megmutatnám képben, hogy mit látok, de nem akar menni PrintScreen-el a képernyo lementése.
Hogy lehet a PrintScreen-el lementett képet beilleszteni programba ?
Elsonek nem találtam semmilyen képkezelőt, felraktam a GIMP-et, de azt mondja hogy "No Image Data In The Clipboard to Paste"...
Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs