Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Sziasztok.Adott egy laptop.Rajta feisty fawn(7.04) és win xp sp2adott egy dsl net kapocs.ha bedugom a modemből érkező utp kábelt a gépbe, tehát semmi router akkor dhcp-vel elkezdi lekérni a címet.kiirja h kapcsolódva.Nézem a kapcsolat információkat és minden nulla(ip,alh maszk,stb...)teháth net sincs.ellenben, ha a koliban feldugom a netre, köbö 5 másodperc még lekéri a címet és megy is a net(a múlt héten telepítettem újra az ubit minden net nélkül.a koliban voltam épp.rádugtam a netet és ment.hazajöttem itthon meg egy darabig lekérte a címeket, de már azt se.Mi lelte szegény ubimat? ha xp-t bootolom, akkor azon megy Anett
(a net)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash CF8 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4433
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(a net)