- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Őskoczka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- gerner1
Aktív témák
-
danaboy
tag
válasz
body007 #26375 üzenetére
Nekem is jobb a win7, a felhasználók miatt kellett volna az XP. Nemeg a használt programok többsége arra van írva.
Tudom, h megy XP kompatibilitásos módban is, de ez még a Raiffeisen Terminál-os kérdésnél is újdonságként hatott az ottani "segítő" telefonos embereknek is. Gyakorlatilag az összes specifikus programnál lekérdeztem, h nem lessz-e probléma és csak hápogtak, h nem tudják, mert nem teszteltek. Mára már mindent megoldottam magam (hamár más nem segített). Megy szépen minden. (2 hét non-stop konfigurálás után)A védelmet külön cégnél fizetett biztonsági program oldja meg. Azért még, e mellett is szívesebben bankolok win7 alatt, elismerem.
A Linuxra átállást a fent említett okok miatt kizártam.
Kb. olyan userekkel dolgozok, h: Hibaüzenetre ENTER, ha megint felugrik ENTER....
És utána szól, h probléma volt. Aztán a rendszer a szar.
No comment.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest