Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Hát, nagymamámnál még az érintőképernyős telefont is bebuktam, leültetném a gép elé, semmit nem fog tudni csinálni vele, tökmindegy milyen OS. Az egész ott elhasal, hogy mi az az egér, bal/jobb gomb, dupla kattintás...
Anno egyébként inkább itt kérdeztem, ha bajom volt az Ubuntu-val. De mivel senki Ubuntu-s nem használja ki a gépe tényleges erejét, a dolog ott megbukott, hogy hogyan kell beállítani a TV kimenetet (végül 2 órát szívtam vele, konfig fileokat írogattam át, de sikerült). Illetve volt még 1-2 ilyen extrém felhasználásnak számító kérdésem
Ok, a filerendszer olyan, amilyen, legyen pusztán szokatlan. De miért kell a programoknak gyökérebbnél gyökérebb nevet adni, hogy még véletlenül se lehessen rájönni, mire való? Egy videó lejátszása akár VLC-vel, felirattal is extrém sportnak számít. Hát még, ha esetleg zenét hallgatnál, pl. egy programot nem találtam, ami a rohadt együttes nevét tenné előre, ne a szám címét (de ezek persze betudhatóak az én bénaságomnak, de akkoris így marad meg bennem, mint tapasztalat). Normális torrent kliens-t sem találtam, maradt a BitTorrent + Wine (de ez megint nem a mezei felhasználó kategória). Aztán a képszerkesztés... én nem tudom, milyen logikával készült a Gimp, de hogy nem embernek, az tuti (persze azóta fejlődhetett).Végső soron kijelenthető, hogy egy mezei felhasználónak tökmindegy, milyen OS-t használ, amíg megtalálja a böngésző, a levelezés (de mezei felhasználó weben levelez), és az Office ikonját. Amíg rá nem jönnek a fejlesztők, hogy pofára lekoppintott Win kell, addig az Ubuntunak nincs esélye.
De, ha édesanyám bevállalja, lecserélem az XP-jét Ubuntu-ra, kiváncsi leszek
Csak én iszom meg a levét... már a makrós Excel táblázataira is keresztet vethet szvsz.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ok, a filerendszer olyan, amilyen, legyen pusztán szokatlan. De miért kell a programoknak gyökérebbnél gyökérebb nevet adni, hogy még véletlenül se lehessen rájönni, mire való? Egy videó lejátszása akár VLC-vel, felirattal is extrém sportnak számít. Hát még, ha esetleg zenét hallgatnál, pl. egy programot nem találtam, ami a rohadt együttes nevét tenné előre, ne a szám címét (de ezek persze betudhatóak az én bénaságomnak, de akkoris így marad meg bennem, mint tapasztalat). Normális torrent kliens-t sem találtam, maradt a BitTorrent + Wine (de ez megint nem a mezei felhasználó kategória). Aztán a képszerkesztés... én nem tudom, milyen logikával készült a Gimp, de hogy nem embernek, az tuti (persze azóta fejlődhetett).