Hirdetés
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
dbius
veterán
Valaki, aki használ Firefoxot megtenné, hogy az about:config -ból a font szűrőre kapott listát screenshot formájában belinkeli nekem, vagy elküldi mailben, stb...??
Telepítettem a myth tv-t, az felrakott egy csomó extra fontot, és azóta a firefox meghülyült, teljesen más fontokkal jön be a ph is, meg más oldal is. Nagyjából ki tudtam küszöbölni azáltal, hogy kikapcsoltam, hogy az oldalak ne használhassák a saját betűtípusaikat, de néhány oldal így szét van esve...
A myth tv-t leszedtem, de a problémám továbbra is fennáll, mert nem tudom milyen extra fontokat rakott fel, vagy hogy mit kavart nekem össze...
Így néz ki ha be van kapcsolva, hogy az oldalak használják saját betűtípusaikat: [link]
Így ha kikapcsolom és a saját beállításomat használom: [link] De így is szétesik néhány oldal
Font beállításaim, ezekkel ha kikapcsolom az oldalak saját betűtípusainak használatát, nagyjából helyesen jelennek meg, de nem minden: [link]
A minimális betűméretet azért adtam meg, mert a ph - ha ez nincs megadva - olyan apró betűkkel jeleníti meg a topiccímeket, hogy nagyítóval kell nézni.
Thx
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- talmida: My Art II.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Garmin topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD FX
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest