Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
Aktív témák
-
dbius
veterán
Valaki, aki használ Firefoxot megtenné, hogy az about:config -ból a font szűrőre kapott listát screenshot formájában belinkeli nekem, vagy elküldi mailben, stb...??
Telepítettem a myth tv-t, az felrakott egy csomó extra fontot, és azóta a firefox meghülyült, teljesen más fontokkal jön be a ph is, meg más oldal is. Nagyjából ki tudtam küszöbölni azáltal, hogy kikapcsoltam, hogy az oldalak ne használhassák a saját betűtípusaikat, de néhány oldal így szét van esve...
A myth tv-t leszedtem, de a problémám továbbra is fennáll, mert nem tudom milyen extra fontokat rakott fel, vagy hogy mit kavart nekem össze...
Így néz ki ha be van kapcsolva, hogy az oldalak használják saját betűtípusaikat: [link]
Így ha kikapcsolom és a saját beállításomat használom: [link] De így is szétesik néhány oldal
Font beállításaim, ezekkel ha kikapcsolom az oldalak saját betűtípusainak használatát, nagyjából helyesen jelennek meg, de nem minden: [link]
A minimális betűméretet azért adtam meg, mert a ph - ha ez nincs megadva - olyan apró betűkkel jeleníti meg a topiccímeket, hogy nagyítóval kell nézni.
Thx
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest