- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
dbius
veterán
Valaki, aki használ Firefoxot megtenné, hogy az about:config -ból a font szűrőre kapott listát screenshot formájában belinkeli nekem, vagy elküldi mailben, stb...??
Telepítettem a myth tv-t, az felrakott egy csomó extra fontot, és azóta a firefox meghülyült, teljesen más fontokkal jön be a ph is, meg más oldal is. Nagyjából ki tudtam küszöbölni azáltal, hogy kikapcsoltam, hogy az oldalak ne használhassák a saját betűtípusaikat, de néhány oldal így szét van esve...
A myth tv-t leszedtem, de a problémám továbbra is fennáll, mert nem tudom milyen extra fontokat rakott fel, vagy hogy mit kavart nekem össze...
Így néz ki ha be van kapcsolva, hogy az oldalak használják saját betűtípusaikat: [link]
Így ha kikapcsolom és a saját beállításomat használom: [link] De így is szétesik néhány oldal
Font beállításaim, ezekkel ha kikapcsolom az oldalak saját betűtípusainak használatát, nagyjából helyesen jelennek meg, de nem minden: [link]
A minimális betűméretet azért adtam meg, mert a ph - ha ez nincs megadva - olyan apró betűkkel jeleníti meg a topiccímeket, hogy nagyítóval kell nézni.
Thx
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest