Hirdetés
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Problémám a következő lenne: elszántam magam hogy újratelepítem a laptopom a következő módon: XP - 15GB partíció, Ubuntu 9.04 64 bit 10 GB-os partíció, Win 7 RC 64 bit 30GB-os partíció, adatoknak a maradék. Ilyen sorrendben fel is tettem az oprendszereket, de ugyebár a win 7 bootloadere felülírta a grubot. Gondoltam nem lesz gond, régebben is úgy oldottam meg, hogy az Easybcd nevű progival megpiszkálom a bootmenüt, hogy el lehessen érni a grubot. Na igen, de most valamiért nem lehet rendesen beállítani. Ha megadom azt a partíciót az Easybcd-ben, ahol az Ubi leledzik, akkor szimplán nem tölt be semmit, vagy van olyan opciója, hogy az Easybcd feltesz egy Neosmart grub nevű loadert, de az egy teljesen független attól amit az Ubi felrakott magának, és csak parancssort indít. Régebben egy 8.10-es Ubival működött a dolog. Ha valakinek van ötlete írjon pls! Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs