Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
Aktív témák
-
Akheron
senior tag
Sziasztok

Csak néhány gyors kérdésem lenne: Ubuntu 8.10 telepítésekor (a Desktop lemezről) lesz lehetőségem külön boot partíciót létrehozni a GRUB-nak, manuálisan megadott mérettel? Windows XP-re telepítenék, és szeretnék egy külön boot partíciót, ahol elhelyeznék később egy SystemRescueCd-t vagy valamilyen más helyreállító csomagot is.
El tudom majd rejteni a GRUB beállításaival ezt a boot partíciót úgy, hogy ne lehessen elrontani Windows-ból? Tudom, hogy létezik ilyen lehetőség, illetve hogy alapból a Windows nem is látja a Linuxos partíciókat; csak nem tudom, hogy ez gyakorlatban több vagy kevesebb védettséget nyújt-e a partíciónak, ha valaki babrálni kezd a Windows lemezkezelőjével.
Illetve, a GRUB-ot USB-meghajtóról indítva olyan furcsaságot tapasztaltam, hogy a parancssorban Tab-os kereséskor a GRUB minden meghajtótípusból 12 darabot jelzett ki, 0–11-ig. Ez valami hiba?
(Egy Lenovo Ideapad S10e netbookról van szó; erre kezdek majd mindent frissen telepítgetni, ha megérkezett hozzá az új merevlemez.)
Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest