Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
harry
veterán
Powertop-ot felraktam, ami azt javasolta, hogy szedjem le a gnome-power-managert. Így is tettem, de így meg nincs aksi-idő visszajelzés a panelem (avagy nem tudom, hol lehet még). Tényleg érdemes leszedni, vagy maradhat? Ha inkább szedjem le, akkor mit javasoltok helyette az töltés és hátralévő idő jelzésére?
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futárcégek
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy ruhás topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest