- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
leviske
veterán
Megpróbáltam leszedni a 9.04-ről a KDE4.2-t. Mint már hozzá is szokhattam, ez a Linuxos próbálkozásom is meghiúsult.
(Maradt a KDE4.2 bejelentkező az eredeti Ubuntu-s helyett és még előtte mutatja is, hogy mely drivereket tölti épp be, ami eddig nem volt.) Sajnos az uninstallálást és installálást nem tudta befejezni, mivel mikor magát a KDE asztalkezelőt(?) leszedte, akkor kilépett konzolba és nem csinált utána semmit egy darabig (nem is kérdezett semmit)... És mivel fogalmam sem volt, hogy be kéne e írni valami parancsot, ezért újraindítottam a gépet.
(Igen, tudom... n00b)A következők volnának a kérdéseim:
- Hogy tudom uninstallálni a KDE maradék részeit, ha azok fenn maradtak?
- Hogy tudom újra "Ubuntu"-vá varázsolni az Ubuntum, ha jelenleg a KDE-nek köszönhetően egy kicsit felemás...
- Hogy kell az Emerald Theme Manager-t használni? Mert már betöltöttem pár témát, át is állítottam a Compiz-t, hogy az Emerald legyen az alapértelmezett ablakkezelőm, de mégsem vált ablakstílust.
Bár maguk a Compiz beállítások sem futnak jelenleg, pedig már beállítgattam pár dolgot. 
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (ELKELTek)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Maradt a KDE4.2 bejelentkező az eredeti Ubuntu-s helyett és még előtte mutatja is, hogy mely drivereket tölti épp be, ami eddig nem volt.) Sajnos az uninstallálást és installálást nem tudta befejezni, mivel mikor magát a KDE asztalkezelőt(?) leszedte, akkor kilépett konzolba és nem csinált utána semmit egy darabig (nem is kérdezett semmit)... És mivel fogalmam sem volt, hogy be kéne e írni valami parancsot, ezért újraindítottam a gépet.
(Igen, tudom... n00b)
Bár maguk a Compiz beállítások sem futnak jelenleg, pedig már beállítgattam pár dolgot.