Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
leviske
veterán
Megpróbáltam leszedni a 9.04-ről a KDE4.2-t. Mint már hozzá is szokhattam, ez a Linuxos próbálkozásom is meghiúsult.
(Maradt a KDE4.2 bejelentkező az eredeti Ubuntu-s helyett és még előtte mutatja is, hogy mely drivereket tölti épp be, ami eddig nem volt.) Sajnos az uninstallálást és installálást nem tudta befejezni, mivel mikor magát a KDE asztalkezelőt(?) leszedte, akkor kilépett konzolba és nem csinált utána semmit egy darabig (nem is kérdezett semmit)... És mivel fogalmam sem volt, hogy be kéne e írni valami parancsot, ezért újraindítottam a gépet.
(Igen, tudom... n00b)A következők volnának a kérdéseim:
- Hogy tudom uninstallálni a KDE maradék részeit, ha azok fenn maradtak?
- Hogy tudom újra "Ubuntu"-vá varázsolni az Ubuntum, ha jelenleg a KDE-nek köszönhetően egy kicsit felemás...
- Hogy kell az Emerald Theme Manager-t használni? Mert már betöltöttem pár témát, át is állítottam a Compiz-t, hogy az Emerald legyen az alapértelmezett ablakkezelőm, de mégsem vált ablakstílust.
Bár maguk a Compiz beállítások sem futnak jelenleg, pedig már beállítgattam pár dolgot. 
Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- Automata kávégépek
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Maradt a KDE4.2 bejelentkező az eredeti Ubuntu-s helyett és még előtte mutatja is, hogy mely drivereket tölti épp be, ami eddig nem volt.) Sajnos az uninstallálást és installálást nem tudta befejezni, mivel mikor magát a KDE asztalkezelőt(?) leszedte, akkor kilépett konzolba és nem csinált utána semmit egy darabig (nem is kérdezett semmit)... És mivel fogalmam sem volt, hogy be kéne e írni valami parancsot, ezért újraindítottam a gépet.
(Igen, tudom... n00b)
Bár maguk a Compiz beállítások sem futnak jelenleg, pedig már beállítgattam pár dolgot.