- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kezdek kiborulni.
Elmentem nagyszülőkhöz, erre látom, hogy az LXDE haldoklik, az az alap fekete "tálca" csíkja el van tüntetve, képernyő bal oldalán meg van egy üres szürke tálca csík. Azt a csíkot visszarendeztem, meg pár ikont rá is tudtam tenni, de a legfontosabb "start" gombot, amiről minden elérhető, azt nem tudtam.
Aztán próbáltam egy recovery-t, ahol helyrehozza a csomagokat, az végigment, és magától eltávolította lxde-t, viszont a gnome-ot nem hozta helyre. Így kaptam egy rendszert ablakkezelő nélkül, a betöltés az üres sárga képernyőig jutott.
Aztán valahogy sikerült apt-get installal helyrehoznom lxde-t, visszakaptam azt az állapotot, ami fogadott az elején. Compiz nem indítható el, egy-két villanás, aztán utána már lxde is alig akar működni.
Mit lehet ilyenkor csinálni? A parancsértelmező az még működik, meg ikonról firefox, fájlböngésző...
Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OLED TV topic
- Temu
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest