Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Kezdek kiborulni.
Elmentem nagyszülőkhöz, erre látom, hogy az LXDE haldoklik, az az alap fekete "tálca" csíkja el van tüntetve, képernyő bal oldalán meg van egy üres szürke tálca csík. Azt a csíkot visszarendeztem, meg pár ikont rá is tudtam tenni, de a legfontosabb "start" gombot, amiről minden elérhető, azt nem tudtam.
Aztán próbáltam egy recovery-t, ahol helyrehozza a csomagokat, az végigment, és magától eltávolította lxde-t, viszont a gnome-ot nem hozta helyre. Így kaptam egy rendszert ablakkezelő nélkül, a betöltés az üres sárga képernyőig jutott.
Aztán valahogy sikerült apt-get installal helyrehoznom lxde-t, visszakaptam azt az állapotot, ami fogadott az elején. Compiz nem indítható el, egy-két villanás, aztán utána már lxde is alig akar működni.
Mit lehet ilyenkor csinálni? A parancsértelmező az még működik, meg ikonról firefox, fájlböngésző...
Aktív témák
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Otthoni időjárás-állomás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest