Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
gyurman
tag
Hrrr Cedega! Szedtem egyet, és rögvest indítás után a M$ élményeim jönnek elő.
De utáltam azt, azért váltottam. Üzenetet kaptam fizessek ezért a vacakért.
wine vagy playonlinux. A playonlinux ráadásul valahogy fogadja a cedega config fájlokat. Csak nem tom, hogyan lehet olyat szerezni. Valaki tudja?Van még ilyen ami játszós lehet? Van még Cross Over Offices-pro 7.1-em még mikor 1 héten át ingyen lehetett szerezni 1 éves licencet, de azzal sem jutottam sokra. Lehet vele társítani, az nagy előnye, és automatikusan csinál kis üvegeket és abba telepít. Hogy is hívják azt? WINEPREFIX. De azt tudom kézzel is, csak bonyolultabb. Na, ilyen sincs win$ alatt, hogy csinálsz kis üvegcséket progiknak. Már rég óta próbálkoznak, így hordozhatóvá tenni progikat, de csak a wine-nek jött össze.
Szóval van még valami tuti wine vagy hasonló megoldása valakinek? Pl a virtualbox nekem bazi lassú.
Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- World of Warships
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dobozos új HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De utáltam azt, azért váltottam. Üzenetet kaptam fizessek ezért a vacakért.