- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
Xmodule
üzenetére
MSN: aMsn
Irc : nem használtam még Linux alólaMsn nekem szimpatikus, már amennyit én használom... de eddig mindent tudott és nem kellett hozzá annyit hülyéskedni mint Win alól az MSN telepítéséhez, no meg nem is olyan erőszakos.

Vladi: a "trükközés" lehetőségét nem vettem figyelembe

Szerk.: "Skinezni" meg sem próbáltam, Pidgint pedig még olyan régen néztem Win alól, hogy az ott tapasztaltak miatt nem próbáltam...
Ja, file átvitel (kép esetén) normális sebességű volt, igaz, hogy, a küldő miatt lassan ment... olyan 16KB/s - lassú net miatt
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Disney+
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Napelem
- Call of Duty: Black Ops 7
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest