- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Szevasztok!
Mivel behalt a PIII-as alaplapom, a "jézuska" tolt a fa alá egy új konfigot (alaplap IGP-vel, proci és mem, részletek az adataimnál), amire persze Ubuntu került, 8.04-es verzió, a régi grub illetve a mini.iso segítségével (mivel optikai meghajtóm még mindig nincs és nem is lesz egyelőre, nincs rá szükség).
Na szóval EnvyNG-vel feltettem az nVidia drivert, pakoltam lm-sensor-t stb., a gondjaim:
- gdm bejelenkező képernyő nem fér el a monitoron (1024*768), hogyan lehet átállítani a felbontását?
- sensors parancsra ennyit dob:k8temp-pci-00c3
Adapter: PCI adapter
Core0 Temp: -49.0°C
Core1 Temp: +4.0°Cezt keveslem, pedig powernow modul betöltve, nem beszélve a -49-es hőmérsékletről...
- MCP67-es audio nem szólal meg, lspci szerintAudio device: nVidia Corporation MCP67 High Definition Audio (rev a1)
Subsystem: ASUSTeK Computer Inc. Unknown device 8290
Flags: bus master, 66MHz, fast devsel, latency 0, IRQ 18
Memory at dfef8000 (32-bit, non-prefetchable) [size=16K]próbáltam alsamixert, pavucontrolt (ez mutatja is a stream-et, de hangot nem ad ki a hangszóró), aplay -l látja, az eszköz elméletileg támogatott, de nem akar megszólalni...
- az Eternal lands nevű játék az újabb cucc ellenére 100%-on pörgeti a procit, ha jól megy a hw gyorsítás akkor nem kéne ennek kevesebbnek lennie? (a laptopomon szinte nem is használja a CPU-t, csak a GPU megy, bár az ATI)ha még nem mondtam vola, mindenkinek kellemes ünnepeket, így utólag
Aktív témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest