Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
C-t megírhatod bármilyen szövegszerkesztővel. Akár terminálból (pl. vi, joe), akár grafikus felületről is (pl. kwrite, kate). A lényeg, hogy lenyen egy fileod a megfelelő tartalommal. Ezt utána le tudod fordítani, viszont ez utóbbit érdemes mindenképpen konzolból csinálni, mert ha valami hiba van, látod a hibaüzenetet is.
2-paneles filekezelő:
- terminálból mc (midnight commander)
- grafikus felületen pl. gnome commanderFotókezelő:
Nem tudom, mire gondolsz, én képnézőként gwenview-t, szerkesztésre gimp-et használok.Registry:
Itt registry nincs, tehát kifejezetten ilyen programra nem lesz szükséged.A Cedega egy környezet, amire Windowsos játékokat lehet telepíteni, viszont fizetős.
Létezik egy Wine nevű program is, ezzel szintén futnak egyes játékok, de kicsit lutri, melyik lesz használható. Viszont nálam eddig Wine meglepően jól teljesített, igaz, játékot csak próbaként futtattam.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi