- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
cellpeti
üzenetére
C-t megírhatod bármilyen szövegszerkesztővel. Akár terminálból (pl. vi, joe), akár grafikus felületről is (pl. kwrite, kate). A lényeg, hogy lenyen egy fileod a megfelelő tartalommal. Ezt utána le tudod fordítani, viszont ez utóbbit érdemes mindenképpen konzolból csinálni, mert ha valami hiba van, látod a hibaüzenetet is.
2-paneles filekezelő:
- terminálból mc (midnight commander)
- grafikus felületen pl. gnome commanderFotókezelő:
Nem tudom, mire gondolsz, én képnézőként gwenview-t, szerkesztésre gimp-et használok.Registry:
Itt registry nincs, tehát kifejezetten ilyen programra nem lesz szükséged.A Cedega egy környezet, amire Windowsos játékokat lehet telepíteni, viszont fizetős.
Létezik egy Wine nevű program is, ezzel szintén futnak egyes játékok, de kicsit lutri, melyik lesz használható. Viszont nálam eddig Wine meglepően jól teljesített, igaz, játékot csak próbaként futtattam.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest