Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartel81
csendes tag
Szia igen ki maradt néhány készülék nekem már az új SonyEricssonhóz is van ami A2 Platform. HA kell tudok adni az összes Nokia,SonyEricsson,Samsung,Lg, és még sokk más tipushoz mert az algoritmus folyamatosan kalkulálható és újra inditható több féle fajta van nekem van olyan is amit csak rá kell helyezni a sim mögé és nem kell meg vágni. Smd chipel szerelve. Ha kérdésetek van csak szoljatok néhány százat már tesztelve eladtam. Még egy meg jegyzés per pillanat még nincs szabályozva a turbo sim és ez által legális szerintem. Angliában atomatából veheted és mivel eurobai uniohoz tartozunk behozatala az is legális kivéve ha az adot ország külön szabályozza, Ez nálunk nem történt meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- RAM topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wuthering Waves
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs