Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Military
csendes tag
Üdv
Érdeklődnék, hogy ZTE Skate-hez lehet alkalmazni, működik vele?
Köszönöm
Hali -
THoMZoNE
tag
Szia ki volt az eladó?
U.i. A Nokia C3-00 2008.11 hó utáni, azokkal nem lehet turbosimmel függetleníteni, ha ezt nem közölte veled az eladó akkor vagy buta, vagy direkt vágott át. Szerintem inkább nem ért a turbosimekhez, nyugodtan kérd vissza a pénzed. Ha nem adja, mehet a fekete pont...
Remélem ez nem meríti ki a szabályzatot...
-
time-i
csendes tag
Hali! Most vettem egy Turbo SIM-et nokia C3-00-hoz. A probléma az lenne, hogy bár a kártyát felismeri viszont nincs téterő. Mi lehet a baj?
-
footy
addikt
Blackberry 8520-hoz keresek turbo sim-et. Tud valaki ajánlani?
Ebay link lenne a legjobb, mert külföldre rendelném.köszi.
-
THoMZoNE
tag
válasz
one2many
üzenetére
Na.. akkor a következőt ajánlom neked. Bemégy a hálózati beállításokba és ott a WCDMA/GSM módot GSM re állítsd, mert hiába van ott a "csak 2G használata" az kb nem tudom mire jó azon kívűl hogy pipálható. Ha a javaslatomon már rég túl vagy akkor nem szóltam semmit és sajnos passzolom a kérdést. Remélem eltaláltam...
-
one2many
csendes tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
Először is jobbulást
Aztán összefoglalom mégegyszer a helyzetet, mert szerintem még mindíg ködös. Nekem T-mobilos SIM kártyám van. Ezt használom jelenleg egy Vodafonos készülékben. A TurboSIM működik, csak ha elveszti a jelet, vagyis ha nincs térerő, egy másik, független, vagy T-mobilos készülékre van szükségem, hogy abba áttéve a T-mobilos SIM kártyám, regisztráljam magam a hálózaton. Ezután a TurboSIM-mel berakva a Vodafonos készülékben, teljesen jól működik a telefon. Erre a regisztrálásra keresek más módszert, mert így szükség van egy másik telefonra is ami miatt a turbosim gyakorlatilag értelmét veszti. Remélem most jobban fogalmaztam, és talán valakinek van ötlete. -
rob72
tag
Helló nekem wave2 van és t-mobilos. Vodafone kártyát akarok beletenni ezzek a turbo simmel szeritetek menni fog?
-
THoMZoNE
tag
válasz
one2many
üzenetére
Jah bocsi, valami kimaradt nálam, gondolom az influenza miatt
Ez a dolog akkor inkább az adótorony elhelyezkedésektől függhet...elvileg vodafoneos sim kártyák ami 3G-sek már, 2011-től kaphatók...valószínűleg a hálózatingadozás is kevesebb lenne...ez még nekünk is szokott fejfájást okozni... -
one2many
csendes tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
ezt most nem értem, mondom, hogy másik telefonban működik, és ha előbb berakom egy másik telefonba és regisztrál a hálózaton akkor a vodásban is működik. Tehát ha nem veszíti el a jelet, soha nincs gond a turbo-sim működésével. Miért kéne kicserélni ez alapján a simkártyámat? Ha az új lenne akkor könnyebben felregisztrálna a hálózatra minden alkalommal?
-
one2many
csendes tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
Szia, kösz a gyors választ
szóval ezekből mindössze azt tudom megválaszolni, hogy vodafone Kredit díjcsomagos 858 Smart telefon. A sim kártya elég régi, de azért 2000 utáni én úgy gondolom. A turbo-sim kiadásáról sem tudok semmit, most vettem nemrég itt prohardveren. (egy fekete kis lap, vágásmentes) Ezen a problémán kívül viszont működik rendesen, igaz csak 2G-ben használtam eddig, de jó volt úgy. Amikor városon belül maradok soha nincs ilyen gond. -
one2many
csendes tag
sziasztok, ha elmegy a térerő és nem enged vissza regisztrálni a hálózatra nincs más megoldás mint áttenni független, vagy T-mobilos telefonba (mert a sim eredetileg Tmobilos)? Mikor először történt ujraindítgattam és ki be pakoltam a simet és egyszercsak jó lett, de azóta mindíg csak úgy tudom újra regisztrálni, ha átteszem egy másik telefonba. Viszont gyakran nincs nálam másik, szóval van más megoldás? (igen, 2G-re van állítva amugy)
Köszönöm -
SaleSyl
csendes tag
Sziasztok!
Lenne 1 olyan kérdésem,hogy iPhone 4S,5.1-eshez létezik-e turbosim?
Köszönettel:
SYL
-
THoMZoNE
tag
válasz
Picur1992
üzenetére
Hali! Most egyszerre írnám le mindkettőtök problémáját. Ha mindkettőtöknek megy a 3G akkor EZ a beállítás jó lesz nektek. Ha nem megy a 3G akkor meg kell keresni a EDGE/GPRS net csatlakozását és azzal tudtok netezni...

Upsz most látom az egyik 30-as, ott a beállítás pontosan:
Név: web'n'walk
Csatlakozási pont (APN): wnw
Kiszolgáló: 216
MMS protokoll: wap 2.0
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés típus: PAP
És ennyi a többi meg üres, nem piszkálva
ÉÉÉS a másik, hogy ősrégi sim kártyákkal sem műkösik a turbosim... 2000 esekkel tuti nem, az enyém 2001-2002-es, még bírja vele...
-
THoMZoNE
tag
válasz
bereczkiferi
üzenetére
Hallo! Vodafonos sim... flottás, vagy céges (akkor is flottás lehet), vagy ha sajátod, akkor mennyi idős a sim kártya?
-
betyarr
veterán
üdv!
sony ericsson live vagy xperia minivel működik?T-s vagyok de telenoros készülékben használnám.egy ősrégi (2000-ben vásárolt) dominó simem van,mobilnet menne vele vajon?
-
Picur1992
tag
Üdv lenne egy kérdésem ma került hozzám egy turbó sim!
egy x10 mini próba gyárilag 70 es de én 30 as kártyával használom és az lenne vele a problémám hogy nem lehet csatlakozni a mobilnetre ez mért lehet??
Már szoftver frisitést is csináltam.
A t-mobilt is felhívtam de nem tudtak beállitást küldeni mert androidos a telo.
Tudtok nekem segiteni??

Köszi -
bereczkiferi
csendes tag
helló mindenkinek!valaki tudna segíteni abban hogy Lg p 350 készülékhez milyen turbó sim jó.mert vetem egy ismart simet az nem jó,és ma már próbáltam még 3 fajtát de nem jó egyik sem a készülékhez! a teló t-mobilos és vodafone-os kártyával próbáltam!
-
janika79
csendes tag
Hali!Nokia 5310 xpressmusic és nokia1680 classicon müködik a turbo SIM?.Mind kettő t-mobilos és telenoros lenne a SIM.Köszi

-
hellboy199
csendes tag
válasz
bodoraudio
üzenetére
Az nekem egy kicsit messze van(300km), de azért köszi!
-
THoMZoNE
tag
válasz
bodoraudio
üzenetére
Elfelejtettem ide írni, hogy vodás simmel esélytelen, pü be megírtam neki, azért írom ide is. Volt egy ugyanilyen esetem, vodással próbáltuk, nem ment, telenorossal, t-mobilossal megy.
-
bodoraudio
aktív tag
válasz
hellboy199
üzenetére
Nekem van 1db metró közelében ki tudod próbálni.
-
hellboy199
csendes tag
válasz
bodoraudio
üzenetére
Köszi szépen, megpróbálok beszerezni egy ilyet, hátha jó lesz!
-
bodoraudio
aktív tag
válasz
hellboy199
üzenetére
Próba nélkül se milyet ne vegyél!
/amúgy a smart sim profinak tűnik/. -
hellboy199
csendes tag
Sziasztok!
Még teljesen úgy vagyok a témában. Az lenne a kérdésem, hogy vettem egy ZTE Skatet(T-mobile függő), de szeretném ha vodás lenne( a régi kártyámat szeretném bele tenni), hogy fog-e működni vagy hogy milyen fajta Turbo Simet vegyek hozzá????
A válaszokat előre is köszi! -
THoMZoNE
tag
Ha flottás a sim, akkor sehogyse lesz jó, ha saját, akkor tényleg kártyacsere.
-
THoMZoNE
tag
válasz
pengegyerek
üzenetére
Hali! BUÉK és tedd azt, hogy a telót átállítod 2G-re, vedd ki a sim kártyát, tedd be egy független telóba, ott regisztráld vissza a simed a szolgáltatóhoz, és tedd vissza az x8 ba a turbosimmel együtt
Ugye nem flottás a simed? Üdv -
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
Telenoros x8- ba van turbo sim és t-mobilos sim kártyával működik a mobil. De mára elment a térerő és akármit csinálok nem működik. Mi lehet a baj? -
THoMZoNE
tag
válasz
Penge papa
üzenetére
Abba a Nokiába már sajnos nem, ZTE Blade hez kérnék segítséget melyik kártya működik...mert nem tudtam még kipróbálni. Előre is köszi és BUÉÉÉK

-
Penge papa
csendes tag
Sziasztok!
Nokia E72-be szeretnék egy Turbos SIM-et. A kérdés, hogy, működne-e vele, illetve látva, h több féle is van belőle, melyiket ajánlanátok?
T-mobilos a teló, Vodás kártyával használnám.
-
Hyoga
csendes tag
"Some Japanese mobiles support 3G/3.5G ONLY(e.g. 920T, 911T), if you have a GSM SIM card and expect to use a INEX SIM with it and slide it into these 3G ONLY mobile, it WON'T work."
Szóval - ha jól értem - a kiszemelt japcsi telefonomnak támogatnia kell a 3G-t és a GSM-et egyaránt, ugye? Szóval, ha nekem most Pannon GSM karim van (mert az van
), akkor elviekben működnie kéne, nem? Vagy ebben az esetben a GSM totál mást jelent és hülyeséget kérdezek? -
hurenzon
senior tag
Iphone 4-hez tudsz függetlenítőt?
-
Hyoga
csendes tag
Értem. Nem tudtam, hogy van rá külön turbosim. Eddig ahány helyen néztem, mindenki az iNex-et ajánlotta DoCoMo-hoz (is) (mert: "Although we do not have access to overseas SIM cards and their local network, but we guarantee that most SIM cards around the world can be supported by the INEX SIM."), csak hát bennem van a para, hogy mi van, ha még sem.

-
Hyoga
csendes tag
Szeretnék venni a (Japán) DoCoMo-tól egy telót, mert a mostani Nokia-m már nincs a legjobb állapotban. Kérdés, hogy mitől függ, hogy ezek a turbo sim-es karik kompatibilisek-e egy adott telefonnal? Hogyha működne akkor a world wing miatt ugye tudnám itthon használni? Már végigtúrtam a netet, de sehol nem találtam egy normális választ...
Kiadni meg 50 ezret egy telefonért, ami nem is működik, nem szeretnék.Konkrét telefont még nem néztem ki, mert most nincs rá keretem, de a következő modellek az esélyesek:
- SH-03D
- F-06D
- F-02D
- F-04D
- P-06Chttp://www.nttdocomo.co.jp/english/product/foma/style/index.html
Köszi előre is a segítséget! ^^
edit: "Phones from Docomo:
The only requirement for unlocking is a ‘hypersim’ or ‘sim unlock’ that is compatible with the SIM card that you currently use." - ez volt a legkonkrétabb, amit találtam, de hogy melyik mivel kompatibilis.. -
THoMZoNE
tag
-
Nospa
tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
telenoros sim van benne
de ha ezek szerint állítom be nem müködik: http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/
sőt el se menti a beállításokat ha beírom az ország kódot
a térerő ikon felett van egy kis R betű, azt nem tudom miért -
Nospa
tag
xperia mini pro hoz valami teljesen használható turbo sim van?
mert ami nekem van azzal nem megy csak GSM -en -
hurenzon
senior tag
Hali!
Jelenleg melyik a legmegbízhatóbb turbos sim?
Illetve S.E. Arc-hoz működik?
Köszi.
Üdv!
-
tutkocs
csendes tag
Sziasztok. T-mobilos Nokia E51-et szeretnék használni céges telenor-os SIM-el.
Mit javasoltok? Turbó SIM vagy a telefon függetlenítése? Esetleg tudtok árat, típust javasolni? -
THoMZoNE
tag
Mely résznél akadsz el pontosan és milyen telefonnal, milyen turbosimmel?
-
THoMZoNE
tag
válasz
bereczkiferi
üzenetére
Légyszíves pontosítsd milyen vodás kártyával használnád. (Kor, tarifacsomag, stb)
-
bereczkiferi
csendes tag
Helló mindenkinek!Kezdem azt hinni hogy ez a turbó sim csak egy humbug!Már a második turbó simet próbálom,és az én vodás kártyám nem működik benne!Mindn más kártya működik voda,telenor,de az én vodás kártyám nem!INKÁBB FÜGÉTLENÍTTETEM A TELOT,és nem kínlódok vele tovább!
-
ZZotyo
csendes tag
Az normális, hogy mivel a határ mellett lakok többször nincs térerő és ha nincs térerő minden egyes alkalommal újra kell regisztrálni a sim-et egy másik telefonba?
-
Trajan
csendes tag
Sziasztok!
Én Karira kaptam egy telenor függő Samsung star II-t.
Mivel T-mobile-os vagyok így turbo simmel használom.
Olyan gondom van,hogy nem tudok netezni vele,mert állandóan azt írja,ki ,hogy nem a saját országomban tartózkodom, kérem aktiválja a roaming szolgáltatást -.-
Valaki tud erre esetleg megoldást? -
Nospa
tag
sziasztok
lenne egy kérdésem, remélem valaki tud segíteni. Tegnap beüzemeltük a telefont SE X10 mini pro vodás, telenoros kártya.
Csak 2G-s hálozatra csatlakozik, akkor is csak akkor ha csak GSM-re van állítva a teló. De az internet beállításokat nem tudom elmenteni, csak akkor ha az országkódhoz nem nyúlok, ami alapbó 001-es, ha átállítom 216-ra akkor nem menti el, és kezdhetem előlről, ezért aztán nem is tudok a neten böngészni vele. Ha tud valaki megoldást akkor azt nagyon megköszönném.
Ezek szerint jártam el: http://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar/ -
SaleSyl
csendes tag
Sikerült

-
SaleSyl
csendes tag
Sziasztok!!
Szeretnék kérni 1 kis segitséget!
van 1 iPhone 4.1-esem.Svéd tele2 hálozattal.
vásároltam hozzá turbosimet.
Az lenne a kérdésem,h hogyan kell beüzemelni a kártyát?
Elöre is köszönöm
Syl -
ZZotyo
csendes tag
Sziasztok!
Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy a lassabb adatkapcsolatok (gprs WAP, EDGE) működnek a turbo simmel? Ugyanis ezt a hálózatot fel felismeri de nem tudok semilyen adatforgalmat sem lebonyolítani:S
-
omarion23
tag
Van egy szép kis sztorim. Hátha valaki tanul belőle

Tulajdonomban van egy N95 8GB. v30... szoftverrel. T-mobilos. Turbo simmel használtam, mert vodás vagyok. Semmi baja nem volt. Ám a minap gondoltam egyet, és frissítettem a szoftverét. Elkészültem, aztán rakom be a turbo simet, majd a sim kártyámat. Bekapcsolom és semmi. Se térerő..se szolgáltató. Semmi. Ment a fejvakarás...112-t lehetett hívni, így gondoltam, hogy az antenna nem lehet baj. Átteszem egy vodás telefonba a simemet...erre kiírja hogy "korlátozott szolgáltató". Fogtam egy másik vodás simet, beleraktam az N95be a turbo simmel együtt. Dettó (se térerő se szolgáltató. nem talál hálózatot, de 112-t lehet hívni). Kivettem a kártyát, majd átraktam a vodás telefonba. Most már mindkét kártyánál korlátozott szolgáltató felirattal találom szembe magam, ha a vodás telefonomba rakom. Aztán egy kis google, és egy kis olvasgatás után rájöttem, hogy a szoftver amit frissítettem az N95-ön, az 07-11-08 dátummal rendelkezik. Úgyhogy ez bukta.Az a kérdésem, hogy a két sim kártyával lehet valamit kezdeni?
Feltöltőkártyásak, van is rajtuk pénz. Dobjam a kukába őket? Vagy mi legyen? -
THoMZoNE
tag
válasz
bereczkiferi
üzenetére
Csak egy chipetnyi
Jobb nincs, mindig változó, hogy melyikbe melyik a jó. -
THoMZoNE
tag
válasz
bereczkiferi
üzenetére
Ha kicseréli akkor jó. Ha ki cseréli ki? az viszont baj

-
THoMZoNE
tag
válasz
bereczkiferi
üzenetére
Mond persze i-Smartsim F300 Gold

gondolom ez az. -
THoMZoNE
tag
válasz
bereczkiferi
üzenetére
Kitől vetted a turbosimet, és melyik fajtát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Revolut
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez a dolog akkor inkább az adótorony elhelyezkedésektől függhet...elvileg vodafoneos sim kártyák ami 3G-sek már, 2011-től kaphatók...valószínűleg a hálózatingadozás is kevesebb lenne...ez még nekünk is szokott fejfájást okozni...

), akkor elviekben működnie kéne, nem? Vagy ebben az esetben a GSM totál mást jelent és hülyeséget kérdezek?
Mit javasoltok? Turbó SIM vagy a telefon függetlenítése? Esetleg tudtok árat, típust javasolni?