Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mira72
őstag
Sziasztok!
Vodás GT540, SmartSim, telenoros kártya.... csak 2G mod be van lőve.
sehogy nem tudom beállítani hogy mobilnet menjen. elég lenne edge is.. cask mélezni kellene.
valaki okosság?
thx. !! -
Chris78
aktív tag
Sziasztok. SE w910i-hez probált már valaki turbo simet?
-
krystman
őstag
Sziasztok! Érdeklodénk, hogy van-e már olyan T.sim ami SE W580i-el is működik? Köszi.
-
tolts.hu
őstag
üdv, n73 megy vele?
-
rakuzzi
csendes tag
Plííííz a Galaxy 3 emngem is érdekel! Jó vele vagy sem mert ha igen akkor már csapok is le egy példányra!
-
sanka81
csendes tag
Sziasztok. Valaki segítsen. Galaxy 3-ba jó a cucc?
-
kelzsoca
félisten
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Üdv!
Ez ilyen sajnos ezen készülék esetében.
-
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Vodafone 845be vettem nemrég turbo simet. Külföldön jártam,és nem állt át ottani hálózatokra.Amikor visszaértem, akkor se találta meg a t-mobil hálózatot.Szét kellett szedni, majd ismét összerakni.Ma a Bakonyba se talált vissza, ott is szétszed-összerak volt a megoldás. Ez mennyire normális?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van egy Nokia 5630-asom és arra lennék kíváncsi, Turbo SIM-mel ki lehet-e függetleníteni?
A telefon pannonos és 2009 áprilisi szoftver van rajta. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy 2009 novembere előtti 5630-asoknál megy a turbosim megoldás...Köszi: RR
-
tolts.hu
őstag
üdv,a Nokia 5130 XpressMusic-ba belemegy/működik a turbosim?
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!

Három kérdésem volna a fórumozó társaimhoz.
1. Ha vásárolok Turbo SIM-et, hol érdemes?
2. Ahogy olvastam Galaxy S-hez működik a dolog (nekem ahhoz kéne majd), csak ugye a 3G nem megy vele.. Hátráltat valakit valamiben esetleg ez a dolog?
3. Vodafone 845-ről szóló kommentet viszont nem nagyon találtam ebben a topicban, úgyhogy rákérdeznék, hogy azzal milyen tapasztalatok vannak? Működik vele a telefon?
-
slates
csendes tag
Szia. 3G is működik a Galaxy S-nél?
-
tuzolto1
csendes tag
Hali légyszi segitsetek most vett a leányom egy Samsung S3370 Mobilt Telenoros amit szeretne Wodás kártyával használni.Van egy régi tubosimem de hiába rakom be semmi csak a kijelzőn egy simkártya képe Köszi.

-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok, talán hasznos lehet, ezért megosztom veletek. Ha felmerült már ötletként, akkor elnézést. Én egy SGH-U800-as szarszungban használok turbo sim kártyát, ami telenor függő.
Vodafonos kártyával használtam, előszőr sikertelenül. Sajnos ahogy észrevettem, ha az internetprofilok be vannak állítva, eleve esélytelen a csatlakozás, ezért ezeket hagyjuk üresben. Hálózat ne az automatikus legyen, hanem a GSM900/1800, a hálózatválasztás legyen manuális. Természetesen olyan sim kártyával állítsuk be ezeket, amit elfogad a készülék turbo sim nélkül is. -
CyberPunky
csendes tag
És mennyibe kerülne?Átvenni hol lehet?Vagy mennyiért postázod és mikorra tudod?(mondjuk nekem még kb 1 hétig ráér mire megjön a telefonom..)

-
kelzsoca
félisten
válasz
CyberPunky
üzenetére
A magam nevében illetve az én turbosimem nevében mondom hogy igen, működik.
-
CyberPunky
csendes tag
Hali!Azt szeretném megkérdezni, hogy Samsung Galaxy S-el működik?
Köszi -
Adrienn
csendes tag
sziasztok!
Ssamsung montéhoz illetve lg kg800-ashoz működik a turbi sim? ha valakinek esetleg lenne árajánlata írjon privit, szívesen veszem.
-
Steve-0
őstag
Samsung Galaxy 3 működne TurboSIM-mel?

üdv.
-
Huron
tag
Sziasztok!
Nokia 2760-asban egyik napról a másikra nem függetlenít a TurboSIM. Azt írja ki, hogy: elindítja a telefont SIM kártya nélkül? Mi lehet a gond?
-
tor13
csendes tag
Hello
Kelzsoca tőled vásároltam én is programozható turbo simet és miért van az, hogy működik rendesen, de néha nincs térerő rajta, olyankor átteszem egy másik független telefonba a sim kártyám indítok róla egy hívást visszateszem az x10be a turbó sim alá és újra működik rendesen? A 3g le van tiltva! Mi lehet a probléma?
Ellőre is köszönöm a segítséget. -
delon1020
csendes tag
lehet nagy reset kelene ?kodot holtalálom neten fent van ?
-
delon1020
csendes tag
sziasztok segitség kelene! van van egy nokia n958gb telom turbo simel használtam térerö eltünt mi lehet a baj?
-
gibae
csendes tag
Hali!
Turbo sim használható NOKIA 5200 vagy 6131-esben? Pannonból kéne T-mobilba!
Köszi! -
Vicsor
csendes tag
Helló!
Érdeklődni szeretnék, hogy a turbo sim működik-e Samsung Wave-n. T-Mobilos a készülék és Telenoros kártyát tennék bele.
Köszi a választ előre is!
-
kelzsoca
félisten
válasz
atomchicken
üzenetére
A HSDPA az már 3.5G

-
kelzsoca
félisten
válasz
atomchicken
üzenetére
Ezeket felejtsd el, nem kivitelezhető dolgok.
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem is, nem pontosan turbo SIM kártya de ezért ide tartozik:
1, Van egy kártyafüggetlen Samsung Spica azt szeretném h 2db SIM kártyát legyen képes befogadni, szóval szükségem lesz egy Dual SIM adapterre. Ez ideig mind szép és megvalósítható, csak az a baj h az egyik SIM-emet mobil internetre használom, szval a Dual SIM-nek támogatnia kellene a HSDPA hálózatot! Van erre valami kifizethető megoldás? Ebay vagy valami? Mert van ez a Simore dual sim, de az 60Euro :S [link]
2, A másik majdnem ugyan ez csak ott nem független a telefon és ezért még egy turbo sim-et is be kell iktatni a Dual sim adapter alá? Ez lehetséges? Persze itt is kéne h a mobilinternet HSDPA sebességgel jöjjön, szval a turbo SIM-nek és a Dual simnek is támogatnia kell a HSDPA-t!
Köszi!
-
szabyx
csendes tag
Akkor ne is probalkozzak turbossimel Nokia C5-nel?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ghotler
üzenetére
Üdv!
Elsősorban a nokia 2700 classic semmiféle turbosimmel nem fog menni, másodsorban lehet hogy ettől függetlenül a turbosim sem jó, illetve az említett SE telefonhoz nem használható, vagy tovább megyek, céges-flottás kártyát szeretnél használni.
Ezektől függetlenül nincs sehol és senkinek semmiféle turbosimes megoldás azon Nokia készülékek esetén amelyek 2008.11 hó utáni szoftverrel rendelkeznek.
(#1021) szabyx
Lásd ebben a hozzászólásban.
-
szabyx
csendes tag
Nokia C5 mukodik a turbosim?
-
Ghotler
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, vettem egy I-Smart TurboSim-et, egy Nokia 2700C-hez. Simán be is kapcsol vele a telefon, nem írja ki, hogy érvénytelen sim, meg semmi egyébb, csak egyszerüen nem csatlakozik egyetlen hálózathoz se, se automatikusan se manuálisan. Kipróbáltam egy Sony Ericson W380i-vel, ugyan az a helyzet, a telefon bekapcsol de nem csatlakozik a hálózathoz. Pannon-os és Vodás kártyával is próbáltam. Van valakinek ötlete hogy mi lehet a baj?
-
HKorn
veterán
Hi 2008 júniusi E51-el megy a turbo sim? (sw220.34.37)
-
smartie
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Üdv!
Nos nekem egy T-Mobile Pulse-om van. Amikor beletettem a Turbo Sim-et, még 1.5-ös Android volt rajta. A Turbo Simmel együtt frissítettük 2.0-ra (vagy 2.1?) hivatalosan a T-Mobile honlapjáról (Telenoros simmel használom). Lehet, szerencsém van a Turbo Simmel? Jó, egy kis probléma van vele: az automata dátum-idő beállítás használatakor az óra kb. 15 percet késik. De ezt megoldottam kézi időbeállítással, ami aztán pontos. -
Galo12
csendes tag
Hello!
nekem is van Turbo sim-em. Nem zavar h nincs 3G, a kérdésem viszont az lenne, h a mobilnetet tudom e használni vele, mert sehogy sem sikerül életre kelteni. A mobilnet Djuice-os.
köszi a választ
-
kelzsoca
félisten
válasz
paquita
üzenetére
Nincs rá megoldás, csak külföldön tudják szoftveresen okosítani, semmiféle turbosim nem fog megoldást nyújtani.
Hazai gsm boltokba ne is nagyon érdeklődj, teljesen felesleges, ők is külföldre küldik ki a friss Nokia telefonokat, árban pedig ha jól tudom 15-25k egy ilyen akció.
-
paquita
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Sziasztok!
Van egy angliaban vasarolt Nokia x6-om, amley T-mobilos, de magyar T-mobile-os kartyaval nem mukodik.
A szoftver verzioja V 20.0.005, a dataum pedig 2010.03.24.
Szerintetek mukodne turbo sim-mel, probalta mar valaki?
Mi lehetne ra a megoldas?
Koszonom a segitseget elore is! -
shumacher
csendes tag
Segitseget kerek az alabbiak tsim-esitese ugyeben, t-com a szolgaltato.
samsung corby s3650
nokia 5130Van valakinek tapasztalata ezekkel a telefonokkal ?
-
w.miki
veterán
van egy listátok, hogy milyen telefonokra jó ez a turbo sim?
illetve, hol lehet venni, és mennyiért? -
Thome
veterán
Hali!
Az lenne a kérdésem, ha Galaxy Spicába egy turbosimet teszek, és a 3g-t nem tiltom le (magyarul: bekapcsolva hagyom), majd egy 3g-s helyre kerülök, akkor eltűnik a hálózat? Vagy mégis miféle anomália történik, amiért csak 2G-n lehet használni Turbosimmel a Spicát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval még egy kis sansz van rá...