Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
THoMZoNE
tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Szia Nem!
-
DiamondBack
senior tag
sziasztok. tmobilos nokia 5230 működik turbosimmel vodafonosként?
-
zolyee
tag
Sziasztok!
Napokban lehetőségem nyilna beszerezni egy t mobilos optimus l7-et, amit szeretnék turbo simmel használni.
Kérdés működni fog e?
Lehetőség sajnos nincs a kipróbálásra.
Jelenleg egy fekete nyákos I.smart simem (vágás mentes verzió) lenne hozzá amit december környékén vettem egy htc Wildfirehez. -
denorbi
tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom a vágásos turbo sim-memmel hogy egy hétig használtam gond nélkül, de most csak segély hivást tudok inditani.
A turbo simmel lehet a gond? -
Horhe13
csendes tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
Köszi!
Közben kipróbáltam: nálam ki van választva a "Csak 2 G hálózat", mégsem ment simán a roaming, ki kellett venni a kártyát, áttenni a függetlenbe, megnéztem, hogy hová csatlakozott, majd vissza a vodásba a sim a turbóval és azzal már konkrétan a Wind-hez próbáltam csatlakozni, ami pár mp után sikerült is. Hazaérkezéskor ugyan ezt végig kellett játszani. "Határátlépéskor" nem kapcsoltam ki, hanem "Repülő üzemmódba" állítottam, de ennek, sztem nincs jelentősége.
Másoknak, okulásként, ha már volt róla szó, akkor bocs! -
ZozzHUN
addikt
Sziasztok
Xperia NEO-ra kérnék szépen ajánlatokat (garivesztés nélküliket)

-
Horhe13
csendes tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
Köszi! Kipróbáltam a vágás mentessel, a simet elfogadta, de a "Keresés"-nél tovább nem megy, hálózatválasztásnál, új keresésnél azt írja, hogy nem elérhető, kézi és automatikus módban is. Kapja be a voda. SE k550i a készülék egyébként.
Arról van-e tapasztalat, hogy külföldre érve ki kell-e választani a sim hivatalos roaming partnerét kézileg, vagy megtalálja magától ügyesen a jót? Tnoros sim, vodás okossal, Olaszország. -
THoMZoNE
tag
válasz
Horhe13
üzenetére
Szia! Természetesen olyan nincs, max iPhoneos esetben fordult elő...a vodás kártyával mindig csak a szopacs van, bár flottással se működne, a telenoros flottás sim néha csodákra képes. Nézd meg jobban, hogy rendesen érintkezik e a turbosim a telefonnal ha esetleg nem ugyanúgy vágtad le mint a telenorosat. Bár a T-mobos telefonoknál sajnos a voda sem lehet mindig működőképes...esetleg a vodás a másik fajtával működhet. Üdv
-
Horhe13
csendes tag
Sziasztok!
Az ugye nem lehet, hogy 1 turbosim csak 1 sim-hez használható, másikhoz nem?
T-mobos telefonban használtam vágósat Tnor kártyával, működött, majd később ugyan abban a telefonban Vodás kártyával szerettem volna és azt írja ki, hogy helyezzen be sim kártyát.
Előző régebbi flottás kártya, a másik 3-4 éves Vmax. -
THoMZoNE
tag
válasz
Helló Kitty
üzenetére
Mivel az s3 már microsimes, ezért még nincs rá turbosimes megoldás tudtommal.
-
Helló Kitty
csendes tag
Sziasztok én abban kérném a segitségeteket hogy samsung galaxy s 3-hozz létezik valamilyen turbo sim ami jó hozzá külföldröl lenne a teló..
-
Papa-Het
aktív tag
Szervusztok!
Van egy iPhone 4-em és szeretném függetleníteni! Milyen Turbo Sim való bele és hol lehet ilyet kapni Szolnokon és lehetőleg olyat, amit nem kell farigcsálni!? Külföldön szeretném használni a telefonomat. Köszönöm a választ!
-
THoMZoNE
tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Üdv telenor 250-t nem ismerem, nokia meg nem függetleníthető turbosimmel. A dualsim meg függ attól, hogy mennyi helye van a 2. Simnek.
-
HoReSz1975
őstag
Hi @ all,
Telenor 250 és Nokia C5 kellene turbo sim, dual sim adapter kártya. Lehetséges- e ezekhez a telefonokhoz

-
betyar 16
csendes tag
szia szeretnék érdeklődni a turbó sím ára felől mert érdekelne nagyom ha lehet írj emailt légyszi köszi
-
THoMZoNE
tag
válasz
Pukikapitany
üzenetére
Nincs rá megoldás.
-
Pukikapitany
csendes tag
Sziasztok!
Nokia Lumia 710-re valami megoldást tud valaki?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szemtelen
tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
Szia
Thx a választ!
Még egy kört futok a vágásmentésért, a sajátomat simán vágom (telefonostól is akár
azzal nincs gond, de egy kört megér hátha megy, ha nem, akkor marad a vágás.Szóval beüzemelem, 3g ki, utána kicsit várok, stb és mehet a 3g be?
Illetve ha kikapcsolom a telefont és vissza akkor is lehet ebből bajság?
-
szemtelen
tag
Hello!
Én tudom kit keressek
THoMZoNE.kérdésem, kaptam céges telónak egy galaxy minit, ezzel is szeretném meghódítani szívem hölgyét, meg akartam lepni hogy beteszem a kártyáját, na itt kezdődött az a hosszú ok-okozati összefügés ami hozzád vezetett, nem tépem a klvaiatúrát, a lényeeg:
Vacsi új galaxy mini Telenoros +Turbó sim (lehetőleg vágásmentes)= G. mini T-mobilos
Az egyenlet megoldásához már csak a Turbó sim hiányzik, tudsz-é segíteni?
Vagy valaki tudja-e a megoldást? -
Daffchy
őstag
Valaki a #1646-osra?

-
Tikakukac
titán
Lenne egy 3500 Classic és egy w200i amit függetleníteni kéne. Mit tudtok rá mondani? Akit eddig kérdeztem aprón, csak azt mondta, próbáljam ki, de raktáron sincs, nekem meg jövő hétre kéne mind2 telefon

-
twinx
csendes tag
Üdv!
Nokia e52-t szeretnék függetleníteni.Turbo sim?Help
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Egy-két héten belül szeretnék venni egy SE Xperia Arc S készüléket a T-Mobilnál.
Nem tudom ott esetleg függetlenül vannak-e, de ha nem akkor tudnátok segíteni, hogy milyen Turbo SIM kell hozzá? Vagy egyáltalán van-e hozzá...
Ha igen, kérlek egy linket dobjatok, láttam írjátok fekete vágásmentes meg arany.
De mivel kis millió van belőle, nem szeretnék "rosszat" venni...
Előre is Köszönöm nektek!

-
boszyka33
csendes tag
Ma vettem 1 turbo simet.Samsung sgh g800-ba.Betettem a turbot és ezt írja ki:phone freeze.Ha valaki tud lécy segítsen

-
bozsar
csendes tag
Sziasztok.
Nokia E72, T-Mobilos telómat szeretném német kártyával használni.
Segít ebben a TurboSim?
Ha igen, hol lehet beszerezni és mennyiért? -
csibba
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Működne-e valamilyen TurboSIM LG Optimus One készülékkel?
Ha igen, milyen fajta?
A telefon Telenoros lenne, a kártya pedig egy T-mobil-os FUN díjcsomagos kártya. -
vjanika73
csendes tag
Köszönöm, de most jöttem rá hogy a T-nél kártyafüggetlen a One X

-
vjanika73
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy HTC One X-hez létezik-e turbo sim?
Köszi
-
pistipi
csendes tag
Halihó!
Tud valaki segíteni,honnan lehet turbo sim-et szerezni? -
törölt tag
T-s Huawei Y200 működne-e Turbo SIM-mel? Köszi.
-
pistipi
csendes tag
Bocs!T-mobil-os
-
pistipi
csendes tag
Üdv!
Telenoros HUAWEI U8230 RBM2 működne turbo sim-el?T-home-os kártyával. -
afte
csendes tag
válasz
THoMZoNE
üzenetére
Szia !
Köszi az infót.
Esetleg djuice-s sim kártyával? ( amivel telefonálni is lehet,menne a net szerinted?)
Az kb. ugyanaz, mint a jelenlegi dominó csomagos netem, csak sokkal olcsóbb,és jobb, stabilabb a hálózata. Most is GSM-en netezek, de felénk katasztrófa a T mobil.(nógrád megye)
Köszi a válasz. -
afte
csendes tag
Sziasztok!
Segitséget illetve tanácsot szeretnék kérni.
Van 1 ZTE skate t mobilos telóm,dominós.Csak netezek vele,másra nem használom, és van 1 djuice-s mobilnetem,amit eddig modemmel,notin használtam. Azt szeretném megtudni, hogy a djuice-os mobilnetes kártya működik-e turbosimmel a skate-ban?
Ha igen,milyen tipusu turbosimet vegyek, és hol?
Csak a netezés a fontos,a telefonálást másképp oldom meg.
Kiüttetés nem ok,a garivesztés miatt.
köszi a segitség. -
hazai
tag
szia
T-s Samsung Galaxy Ace van és telenoros kártyával használnám, a turbó sím megoldaná hogy tudjam használni.
köszi a választ -
KelAki
csendes tag
Frissen vásárolt T-s Samsung Galaxy S Plus-hoz milyen turbo sim kell?
Vodas kártyát szeretnék benne használni ha lehet.köszi előre is.

-
jegenye77
addikt
LG Optimus Black P970-et lehet okosítani valamilyen turbo-sim-mel?
-
Zsoke31
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos HTC wildfire S -el a fekete turbo sim kártya nem működik!

Nincs hálózat így használhatatlan a készülék!
-
THoMZoNE
tag
válasz
csattila01
üzenetére
Sajnos nem sok mindent tudsz tenni...ahogy kiválasztod a MCC & MNC - vagyis ország&szolgáltatót amivel szeretnéd használni a netet, nem ad arra lehetőséget...sajnos több androidos telefonnál is tapasztaltam...nem turbosim hiba, hanem ilyen mellékhatások is vannak...
-
csattila01
tag
Ha MCC-t beállítom 216-ra vagy bármilyen számra, akkor nem menti el. HA viszont 01-en hagyom, akkor elmenti, de nincs net.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Milyen széket vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Fejhallgatós találkozó
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azzal nincs gond, de egy kört megér hátha megy, ha nem, akkor marad a vágás.
Vágásmentes lesz jó neked annyi fix, illetve beüzemelés előtt 2G vagy csak GSM módra kell állítani a telefont.