- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
Nekem Ebay-ről rendelt fekete lappal simán megy az S5230-as érintőképernyős Samsung. :-) Pedig azt olvastam ,hogy azzal gáz lesz..
Ellenben egy Samsung Spicában nem találta a SIM kártyát, aztán sikerült úgy beleraknom, hogy utána nem jött ki se a lap, se a SIM kártya, és mire kihúztam, sérült a lapka széle, és meghalt emiatt :-(
Szóval 1:1, de a Spicát nem adom fel, csak előbb szervizben rátetetek egy 2.1-es firmware-t.
-
Axel92usa
csendes tag
Sziasztok. Pannonos kártyám van és T-mobilos Sony Ericsson Satiot vennék, ha biztos lehetnék benne, hogy van megoldás a probléma áthidalására. Valaki ha tud segíteni, kérem írjon.
-
tymmybaba
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy samsung s5230-asom van t-mobilos, de most kaptam djuice karit és ezzel a telóval szeretném használni. Megolható turbo sim-mel?
Előre is köszi a segítséget!
Szép napot mindenkinek!

-
krc33
csendes tag
nokia 2330c működik-e
-
olbaidhun
őstag
SE Aino telefonnal működik ez a trükk? Egy vodás kártyával szeretnék tmobilos készüléket használni..
-
törölt tag
n82 vel? pixonnal?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Lucifer666
üzenetére

-
Lucifer666
csendes tag
hello
Nokia 3720 hoz létezik müködő turbo sim?
köszi -
bubba95
csendes tag
LG Arena még nincs chipem. De a turbosim nem tehet semmilyen kárt a telóba ugye?
-
bubba95
csendes tag
ha a turbosim nem jól működik (pl fagyogat a teló) akkor a fagyások azután is megmaradnak ha kiveszem a turbosimet és beteszem az eredeti kártyát?
-
b.szissz
csendes tag
Sziasztok!
Elromolhat ez a turbosim?Én vettem egyet tavaly és akkor működött is,most megint szerettem volna használni és nem is érzékeli,hogy benne van a sim kártya (nokia e65)Mi lehet a baj? -
kelzsoca
félisten
-
edk-
őstag
Újabb firmware-ű Nokiák esetén megoldás lehet a firmware downgrade-elése. Ez megoldható házilag (nekem legalábbis sikerült). Azóta működik benne a TurboSIM, amíg az újabb fw volt rajta, addig nem.
-
lindermen
senior tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Köszi!
Eszembe jutott, hogy egyébként úgy is kipróbáljuk, hogy működik-e egyáltalán az adott hálózaton, és azután próbálkozunk csak másik szolgáltató kártyájával is használhatóvá tenni.Igen úgy értettem a legálist, hogy nem illegális

ÉS
1. Melyik megoldás olcsóbb?
2. turbo sim-et hol lehet beszerezni?
3. mennyi a reális ára egy ilyen (ts) eszköznek? -
kelzsoca
félisten
válasz
lindermen
üzenetére
Valószínűleg chippel megtéveszthető a telefon szoftvere.
A szolgáltató csak két esetben tilthatja le a telefont IMEI szám alapján:
- Lopás esetén (rendőrségi bejelentés után)
- A telefon részletre lett vásárolva és az előfizető nem fizeti a részleteket.Minden egyéb esetben a SIM kártyát illetve annak előfizetését korlátozzák le.
Nem tudom melyiket érdemes, kisüttetni, vagy turbo-sim (tudom, utóbbi a legális)
A turbosim: nem besorolt kategória
-
lindermen
senior tag
Sziasztok! Érdekes szituáció megoldásának lehetőségeiről érdeklődnék. Nokia 2630-as telefon, szolgáltatófüggő. Nem tudom melyiket érdemes, kisüttetni, vagy turbo-sim (tudom, utóbbi a legális). Annyi a dolog különlegessége, hogy a telefon nem saját néven van, hanem egy cég nevén, amelyet viszont felszámoltak. A szolgáltató ebben az esetben szerintetek le tudja korlátozni a telefon használatát?
-
Pc Laca
tag
Hali
N95 8gb -hoz mennyiért tudnál turbosimet? Üdv Laca -
700727
csendes tag
Hali!
Alcatel OT-880-as djuice függő, illetve vodafone 541-es vodafüggő telefonhoz létezik működő turbósim?
T-mobilos kártyával használnám.
Nem tudom számít-e, de a kártya "régi" (még westel-es felirat vann rajt) -
balin88
csendes tag
Üdv! Spanyol hálózatfüggő n97re tud valaki valamilyen megoldást? Köszi! Üdv!
-
szijartg
őstag
nekem meg olyan gondom van, hogy van egy t-simem egy tmobil függő z400 és egy pannonos kártya. ezt szeretném összehozni...
a simet felismeri, mert látni rajta a kontaktokat és az üziket, de hálózatra nem tud felcsatlakozni, meg azt írja hogy korlátozott szolgáltatás. na ezmitőllehet
-
kelzsoca
félisten
válasz
gyusziniga
üzenetére
Talált/lopott telefonnal jó lesz vigyázni, mert figyelhetik, illetve lehet hogy IMEI alapján már tiltva van.
-
gyusziniga
csendes tag
Na hali, nekem egy olyan ügyben kéne a segítség, hogy anyámék találtak horvát tengerparton egy nokia navigátort és csak úgy tudnánk kikódolni ha vennénk bele horvát simet. De hallottam erről a Turbo Simről és kérdezném h ez nekem tudna e segíteni és hol tudnék ilyet beszerezni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
creativehun
üzenetére
Akkor küldök egy privát üzenetet

-
kelzsoca
félisten
válasz
creativehun
üzenetére
A telefont használható a chippel, viszont a flottás kártya miatt nem fog menni

Persze egy próbát megérne, ha a SIM rekesz zár: fém fedeles-lecsukós mechanizmus, mert ez esetben nem kell megvágni a SIM-et.
-
creativehun
csendes tag
Üdv
okia 2610 tip Pannonos telóhoz érdekelne turbo sim.A készüléket vodás flottás kártyával szeretném majd használni.A pannontól a számhordozás és minden papír lerendezve csak épp a telo hálózatfügő és csak ezért nem akarok most egy másikat is venni-meg mondjuk most nem is telne rá 
Köszönettel creativehun -
kelzsoca
félisten
válasz
doddencs
üzenetére
Több fajtával lett próbálva, valószínűleg egy speciális védelmi funkció gátolja meg a chip használatát az ilyen SIM kártyákkal.
Ha lenne komolyabb, újabb vagy jobb chip mint amit jelenleg tartok már rég átálltam volna arra.
Sajnos a GSM boltos megoldáson kívül nincs más megoldás.
(#845) kaller1

-
kelzsoca
félisten
válasz
doddencs
üzenetére
Üdv!
Szabi mesélte mi volt a kártyával, sajnos valóban a SIM kártya miatt van ez a probléma és az nem befolyásolja hogy az új érintkezős fajta volt, hiszen többet is adtam már el ilyen SIM mellé és nem volt gond, ellenben a flottás kártyák általában warranty simek, és az ilyen kártyákkal már nem egy esetben voltak problémák.
(#841) ittakary
Hol és mire?

-
doddencs
senior tag
sziasztok
a problémám a következő. venni szerettem volna egy t.simet (kelzsocával intézkedtem), N95 8GB-hoz lett volna, szoftver stimmelt.. viszont az én sim kártyámmal nem működött. Minden kártyát elfogadott, de az új vodafone-s (újfajta is, az a sárga érintkezős felülete is szűkebb) simmel nem jó.
Ilyennel találkozott vki, nem lehet mit csinálni? Flottás a kártya, de nem hiszem h. az befolyásolná.
előre is köszi.
üdv.
-
kelzsoca
félisten
Nemrégiben egy érdeklődő keresett meg, t.simet szeretett volna friss Nokiához, elmondtam szépen mindent, mi a helyzet, majd a végén én voltam a hülye mert van Ebayen, igaz kicsit drágábban és az jó hozzá, hát mondom akkor meg kell venni, és elköszöntünk egymástól.
Rá ~1 hétre megint hívott az emberke és elnézést kért, mert végül megvette az Ebayen a
"csoda" chipet ami természetesen nem működött a telefonnal, így most postával bukott 6k-t
-
boboboy
csendes tag
Sziasztok
Érdekelne hogy Nokia E52 típusú készülékhez létezik már turbosim és ha igen merre találok?
Köszi
-
jana203
csendes tag
Sziasztok,
Vásároltam az E51-emhez egy turbosimet. Először csak hívni tudtam és engem nem tudtak hívni. Kikapcsoltam már pin-t. Nem lett jó. Szét szedtem a telót és úgy tettem bele a simet, hogy biztos a helyére kerüljön. Pár napig működött faszán hívni tudtam és engem is elértek. Aztán egyik napról a másikra meg se kép se hang. Se hívni engem se én hívni mást nem tudtam. Pannonos a készülék és pannonos karival megy is. Mitől lehet, hogy megszűnt a függetlensége? Nem volt semmi szoftver vagy firmware frissítés.
Előre is köszi. -
_ATi_1
senior tag
Üdv!
A <Mateus> által említett vágásmentes kártya tőlem származott. A chip valóban tönkrement a behelyezés közben. A V3-ba történő nehézkes "beszerelési" folyamat alatt megsérült a chip alatt a lapka. Kicseréltük egy vágásos verzióra, ez gond nélkül belemet, a vágás után a telefon is használható.
A kérdés az, hogy mi lehet az a jel a képernyő felső sorában
-
<Mateus>
tag
Hello!
Olyan gondom van, hogy Vodafono-s motorola V3-ba beleraktam egy turbo sim-et, müködött rendesen kb 1 napig, és utána valamiért nem érzékelte a SIM kártyát,
olyan van még hogy a térerősség mellet kicsivel jobbra kirak egy ilyen kis "lakat" (mások szerint "táska")szerű ikont, és nem tudom hogy mi az, megnéztem a leírást, abba sincs benne! szerintem valahogy összefüggésbe van a kettő :S valakinek valami ötlete hogy lehetne kikapcsolni vagy egyáltalán mi lehet az az ikon??? -
brian1974
tag
Samsung Omniához Van valakinek TurboSim-je?
-
kelzsoca
félisten
válasz
üzenetére
Az alap chip nem képes megtéveszteni a telefon szoftverét.
Ehhez speciális programozható kártyára van szükség, a kis chipet a telefonhoz kell igazítani.Nincs 2010-es modell az csak=marketing/reklám
Azt hogy vágni kell a SIM kártyából vagy sem mindig a telefon SIM rekesze határozza meg!
Egyébként ennél a modellnél nem kell vágni!
Keress meg privátban, tudok segíteni.
-
törölt tag
Van egy Samsung GT-S5230 Star mobilom és az a kérdésem hogy a Turbo Sim 2010 es modellje vagy bármelyik befogadja-e! (tudom e függetleníteni
) és melyik az a modell amivel nem kell levágni a simkártyáól? 
-
törölt tag
Üdv!
Samsung I8000 (omnia 2)-vel használ valaki Turbo SIM-et?
Ha igen megírnátok, hogy pontosan kitől vetétek, és hogy vannak-e gondok?
-
norbesz74
aktív tag
Sziasztok nekem is van egy5130 xpress nokia v 06.65 soft van rajta és müködne a turbo sim vele es hol vesgem köszönöm
-
fo_di
őstag
motorola v3mal működik a turbo sim, mit tudtok róla? (talán v3v, amit a vodafone árult akciósban néhány éve)
-
katona.t
tag
Az lehetséges, hogy a turbosim kinyírta a simkártyámat?
Beletettük reggel még jó volt, majd este fele akartam telefonálni de nem talált hálózatot. Délelőtt még telefonáltam vele.
A simet bele tettem másik mobilba és első hívásig van térerő, majd ha leteszem akkor eltűnik...
Ez most miért?(Toshiba tg01-ről van szó)
-
bonesteve
csendes tag
Szia.
Engem az érdekelne, hogy N95-ben használva (T) Voda kártyát minden telefonfunkció, illetve minden SIM funkció ugyanúgy működik, mintha Voda telefonban használnám?
Gondolok itt 3G-re, MMS-re, videotelefonra, stb.
Köszi.
Az elérhetőséget, árat privátban kérném szépen!
Köszönöm.
-
kelzsoca
félisten
válasz
frogfrenzy17
üzenetére
Szia!
99% hogy megoldjuk, hogy működjön

-
frogfrenzy17
csendes tag
Szia! Samsung S3100-val működik? Most készülök ilyen telefont venni, de csak a T-mobile árulja én meg pannonos vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- RÉSZLETRE .Bankmentes kamatmentes. OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)