- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesten123
csendes tag
Sziasztok ,szia timocicu!

Tetszik az ötlet jó ez a fórum!
Kezdjük az elején!
Ha tapasztalatról van szó akkor bátran állíthatom hogy az országban nekem van a Turbo Simmel kapcsolatban a legtöbb ,ugyanis én kezdtem el itthon forgalmazni!
Ez a kütyü nagyon okos találmány amit eredetileg az I phone-okhoz fejlesztettek ki nemrégiben és mivel roppantul bevált elkezdték programozni ugy hogy szinte minden telefonhoz jó legyen az lehet akár Nokia,Sharp,Motorola,Samsung,Siemens,Sony...vagy még folytathatnám a végtelenig!A kütyü tehát teljesen univerzális(több fajtája van amit én forgalmazok az biztosan az!)
Főbb előnyei közé sorolnám azt hogy a telefon nem veszti el a garanciáját mert addig függetlenít ameddig benne van és nem hagy nyomot mint pl egy sima szoftveres függetlenítés aminél így ugrik a garancia!
Előnye még az is hogy bármikor átteheted egy másik telefonodba ami ugyanúgy független marad amíg benne hagyod!
Használata tényleg egyszerű ugyanis nem kell programozni,beállítani(max a helyére
) ,csak beteszed a sim kártya mögé és már működik is!
Sokan kérdezik hogy befér-e a sim mögé mert kicsi nekik ott a hely,erre a válasz hogy simán befér mert a vastagsága kb olyan mintha két A4-es lapot egymásra helyeznél!Remélem mindent leírtam,de ha kérdésetek lenne vagy nem tisztra valami(bár próbáltam ugy írni hogy mindenki megértse) írjatok bátran végüli azért készült ez a fórum!
Ja és köszönöm Timocicunak hogy elindította ezt a fórumot ,tényleg jó ötlet volt kedves vagy!

Új hozzászólás Aktív témák
- AZ ÁR FIX!! Xiaomi 165W Power Bank 10000mAh - Újszerű, dobozos!
- Samsung, Honor, Vivo gyorstöltő adapterek kábellel - Szép állapot
- Samsung Galaxy S25 Ultra Aramid, Carbon, Pitaka tok - Újszerű
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag 1 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Svájci jellegű bicska eladó
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest