Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
jesten123
csendes tag
Sziasztok ,szia timocicu!

Tetszik az ötlet jó ez a fórum!
Kezdjük az elején!
Ha tapasztalatról van szó akkor bátran állíthatom hogy az országban nekem van a Turbo Simmel kapcsolatban a legtöbb ,ugyanis én kezdtem el itthon forgalmazni!
Ez a kütyü nagyon okos találmány amit eredetileg az I phone-okhoz fejlesztettek ki nemrégiben és mivel roppantul bevált elkezdték programozni ugy hogy szinte minden telefonhoz jó legyen az lehet akár Nokia,Sharp,Motorola,Samsung,Siemens,Sony...vagy még folytathatnám a végtelenig!A kütyü tehát teljesen univerzális(több fajtája van amit én forgalmazok az biztosan az!)
Főbb előnyei közé sorolnám azt hogy a telefon nem veszti el a garanciáját mert addig függetlenít ameddig benne van és nem hagy nyomot mint pl egy sima szoftveres függetlenítés aminél így ugrik a garancia!
Előnye még az is hogy bármikor átteheted egy másik telefonodba ami ugyanúgy független marad amíg benne hagyod!
Használata tényleg egyszerű ugyanis nem kell programozni,beállítani(max a helyére
) ,csak beteszed a sim kártya mögé és már működik is!
Sokan kérdezik hogy befér-e a sim mögé mert kicsi nekik ott a hely,erre a válasz hogy simán befér mert a vastagsága kb olyan mintha két A4-es lapot egymásra helyeznél!Remélem mindent leírtam,de ha kérdésetek lenne vagy nem tisztra valami(bár próbáltam ugy írni hogy mindenki megértse) írjatok bátran végüli azért készült ez a fórum!
Ja és köszönöm Timocicunak hogy elindította ezt a fórumot ,tényleg jó ötlet volt kedves vagy!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Ultra tokok, 8db (új)
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Eladó új Logitech Combo Touch billenyűzetes tok. iPad Pro 11" 1-2-3-4Gen, iPad Air 4-5Gen, Air 11"M2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest