- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomisSzeged
csendes tag
Ehh, egyenlőre még csak papíron néztem ( nem volt időm szétszedni a gépet, munka autóeladás és csaje miatt
de úgy néz ki, hogy az a 2*512 667 az inkább 800Mhz-s,
Ha picit is, még a gyári hűtővel biztonságosan üzemelő szintre húzom a kis 2160-at, akkor van értelme a 4gb ramnak (főleg, hogy keveset játszom ), vagy vegyek inkább 2*1 gb-t akár 800, akár 1066Mhz-eset, ill. azokon belül valami normálisabbat (Geil, Corsaair )???
Esetleg lehet ezek mellé venni másik két db 1gb-s 800-as Kingmaxot és hajthatnám 3gb-vel 2*2párban?Másik : Gainward 8500GT 256DDR3
Nézegettem a 4770-et, de lehetetlen beszerezni.
4850-et, de kérdés, hogy a magas fogyasztását kielégíti-e a 400-as tápom, vagy ott a 4830, ami kisebb fogyasztású, de majdnem olyan teljesítényű.
Kisebb tudású kártyákban gondolkozzam?
Nem tudom, kihajtaná-e a gép bármelyiket is, későbbre tartalékolni meg nem akarok, hanem eladom a f*ancba az egészet és veszek egy újat.
Szóval mi lenne az optimáis?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Hardcore café
- LG LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest