- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Lehet, hogy ez menni fog, mindjárt meg is próbálom. Közben ráleltem a 18-as biosra, fel is raktam a 17 helyett... lehet, hogy ezzel még szebben fog muzsikálni.
Mindenesetre a V-fesz stabilizáláshoz tényleg ki kell kapcsolnom minden + energiatakarékos funkciót, mert CPU-z továbbra is, load-ok után ragaszkodik ahhoz, hogy a jelenlegi 3,87-et (ezen totál stabil) 1,200V-tal tolja ki a lap..., ami azért enyhe túlzás, ennyire nem jó a lap
Szóval 1,34-re van a biosban állítva...
Mindjárt megnézem, sikerül-e az általad leírtakkal is...
Az új bios-ról azt nyilatkozták, hogy jobban bánik a ramokkal... igen, volt, hogy az előzőnél állítgattam a ramokon, s CMOS-clear, de azonnal...
Amúgy 45 fok fölött eddig nem nagyon láttam a hőt, s ha nem megy 60 fölé load-ban (mondjuk, ha majd lesz egy komolyabb játékteszt...), akkor meg leszek vele elégedve.
Meg addig kéne szereznem még pasztát..., bár a felpasztázáshoz ki kell vennem a lapot, ez nem viccMost a táp és a felillesztett hűtő közt van kb. 1 centi hely, még lecsatolni sem tudom a hűtőt normálisan - fel meg pláne nem -, ha nem veszem ki a lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest