- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
zolee0307 #776 üzenetére
Erre konkrét választ nem fogsz kapni, mert nincs két egyforma konfig, a procik is különböznek, hogy mi mennyit bír... Na meg te már tuningoltál, nem vagy kezdő, szal hess innen
Sztem nézz be a quad topikba, mennyi fesszel hajtják a cumót, abból már le tudsz szűrni sok mindent. A memónak olyan 2.3V fölött már nem tanácsos adni, de hosszútávon legyen inkább max 2.2V. Ha azon nem viszi a 900-at cl4-ben, akkor magasabb feszen sem biztos, hogy fogja.
A másik dolog meg: mi a frásznak akarod mégjobban megtuningolni a quadot, tán valamelyik játéknak nem elég?Bár ha listára gyúrsz, vagy 3D Mark-ra akkor nem szóltam, olyankor semmi sem szent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest