Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Adott egy 3400G cpu. Kicsit alul akartam feszelni, mert 1.4-1.45 körül kap HWINFO szerint. Bisoban is 1.4V-ot ír. De bármit adok meg biosban, ha minusz offset ha fix értéket állítok be, ha a PBO-t kikapcsolom HWINfoban mindig ugyan az az érték van.
Viszont a memóriát 3000 Mhz-ről átírtam 3200 Mhz-re, azt jól mutatja. Mi lehet a bibi?
Előtte Ryzen 2600-nál kikapcsoltam a PBO-t, meg alulfeszeltem és ott jó volt. CPU csere előtt alapra állítottam a biost.
Lehet HWinfó-t a legújabbat kellene felrakni? De a biosba is folyton 1.41-körül írja.Sőt a prociban lévő vga-t is átírtam 1400-ról 1500-ra, de ez se változott. Mondjuk ezt nem ellenőriztem GPU-Z-vel, még azt fogom megnézni.
Mivel ma berakom a 3466 Mhz-es ramot, úgy is alapra állítom az egész biost és kezdem újra az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nők, nőügyek (18+)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 09.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest