- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Powerer
tag
válasz
Toto2000 #47001 üzenetére
Hali!
Nekem Athlon 1400-asom volt utoljára 18 évvel ezelőtt, és idén váltottam vissza AMD-re, mert az intel elszállt az áraival, viszont újítani nem tudnak már jó ideje.
AMD procik fele annyiért hozzák ugyanazt a teljesítményt.. persze így karácsony idején felmentek az árak, úgyhogy ha nem sürgős, akkor várnék a helyedben egy kicsit.
AMD VGA-t jelenleg még én sem vennék, azon a téren nem nyerték még mindig el a bizalmam.Azt jelentené, hogy megfogja, hogy a proci dolgozna maximum teljesítményen, a videókártya meg 30-40%-on - tehát nem feltétlen lenne több FPS-ed.
Racionális döntésnek hangzik egy 20xx beszerzése és a proci tuningolása. Azért irreális elvárásaid ne legyenek, nekem 4,6 GHz-et vízhűtéssel tudott a 6600K-m, de nem használtam így hosszú távon. Az általad írt COOLERMASTER Hyper 412S-el nagy tuningolásba nem fognék bele. Viszont ha beszerzel egy olcsó kompakt vízhűtést (20-25 eFt), azzal már elérhetsz eredményeket - persze ez a chiptől és az alaplapodtól is függ.
Ebbe az alaplapba (Z170 chipset)még a 7xxx szériás intel procik mennek bele, de a 6600K-hoz képest biztosan nem érné meg erre rákölteni.Videókártyát normális áron Magyarországon az alzán tudsz venni, folyamatosan figyelni kell a készleteket és azonnal megrendelni, ha elérhető. 3070-et 240-270 között tudsz venni.
Ha nem akarsz 4K-ban játszani, akkor a 3070 is bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel core I7 8700k
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest