Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyufaaa #4498 üzenetére
Tuti hülye vagyok,mert mindenki félreért!!!
Szó sincs róla!!!
Igaz,h Inteles vagyok,de ennek semmi kötze hozzá!Sőt!Arra céloztam,hogy szívesen segítenék,de velem nem sokra mennél...(ha előtte ülnék ,s látnám,h mire mit reagál..az más..)
S arra utaltam(próbáltam-de látom rosszúl-hogy segítsen már ugyan Neked valaki,aki vágja!!
Én tiszteletben tartom a tuningot nagyon is,s becsülök mindenkit aki veszi a fáradtságot,hogy megismerje a gépét,s megpróbálja optimálisam beállítani,s a benne rejlő pluszt kihozni!!!Ja-ja!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest