- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kori10001
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy a gépem játék, vagy terhelés alatt pár perc futás után egyszerűen kikapcsol. Ha internetezek akkor nem jelentkezik a probléma egy napig sem. Utána egyből tudom indítani, hőmérsékletek nem magasak. A gépben AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ processor van. Azt vettem észre hogy a processzorfeszültség 1.45, a Biosban és minden tesztelő programban is. Úgy tudom ezeknek 1.35-ön kellene működni. Hogyan tudnék ezen változtatni? A Biosban nem engedi. A másik gondom meg hogy az alaplap típusára, több programmal próbálkoztam, csak annyit ír, hogy NF-MCP61, a verzió ismeretlen és azt mondja 4 slot van a ramnak, pedig csak kettő van! Orthos alatt CPU tesztnél 2 perc alatt kikapcsol. Szóval azt gondolom a CPU feszültség magas, már így vettem a gépet, hogy lehetne alacsonyabbra állítani, ha valóban 1.35-el kellene neki menni? Vagy más ötlet? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Ford topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Linux kezdőknek
- OLED TV topic
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AMD Athlon 3000G processzor AM4 socket
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 6.-7. gen-es processzorok Több féle ár! Beszámitok!
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest